PULS VIRTUAL: 9 ianuarie 2017
Maria Olteanu: Realitatea TV ne anunta ca a inghetat Marea Neagra si ca pe Dunare sunt sloiuri de gheata. Iar gerul de-abia a inceput!
Vik România: Vine apocalipsaaa, sa fugiim!!!...
Mihai Vasilescu: Am auzit expresia: „zăpada care a pus stăpânire pe România”. Băbăieț’, sunteți în eroare: PSD a pus stăpânire pe România!
Valentin Neagoe: Întrebarea de duminică: De ce sunteți de dreapta în România? Dați-mi câteva motive.
Aurelian Mihai: Un invitat in emisiunea lui Orcan, afirma ca Alina Gorghiu a avut o prestatie demna de Charlie Chaplin! A nimerit-o!
Crina Dobre: Scriu numai prostii de cand am ajuns sub jugul astora.
Vasile Tomoiaga: Românul nu s-a nascut poet. Românul s-a nascut obedient. Ne place sa ne incolonam cu capetele plecate in spatele unuia care se declara șef și nu mai avem niciun cuvant de spus. Daca vreunul din coloană maraie, este imediat scos si aruncat afara de ceilalți. Ne place ca șefu' sa fie după chipul si asemanarea noastră, adică de-al nostru, din popor. Cu cât mai prost, cu atât mai bine, ca sa ne putem identifica cu el.
Horia Dragoiu: Nu Dumnezeu a creat omul rau, ci parintii s-au imperecheat.
Ninel Ganea: „Răul din lume va crește din ce în ce mai puternic, dar nu răul va birui răul, ci doar dragostea”(Țarul mucenic Nicolae al II-lea).
Nicolae Dumitrescu: Vor comasa DNA cu altceva si va rezulta o alta denumire, care le va da ocazia sa desfiinteze posturi. Legal.
Liz Olt: Guvernul Grindeanu ia hotărâri cu uşile închise. Grindeanu are interdicţie la declaraţii.
Dorel Sandor: Cu sau fără transparență, nimic nu mai scapă, mai devreme sau mai târziu. Avem drone peste tot! Vom vedea cât de amplu și colorat va fi dosarul penal al actualei guvernări.
Mircea Marian: Domnu' Ponta, domnu' Ponta! Mă apasă pe creier când văd că nu sunteți în stare să puneți niște virgule și să folosiți diacritice, ca un bun patriot ce sunteți, la postările de pe fb. Sunteți doctor, ce naiba, nu mai scrieți ca un prăpădit de plagiator!
Lia Olguța Vasilescu: „Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis? Amândoi am văruit fațade în orașele noastre, cu ajutorul sponsorilor, dar eu am fost încătușată pentru asta, iar dv. ați fost ales Președinte. Amândoi am fost primari şi am dat meditații, dar eu n-am nicio casa, iar dv. aveți cinci. Amândoi am semnat acte administrative, dar eu nu am făcut-o în interes propriu, astfel încât o instanță să constate falsul și uzul de fals.”
Hotnews: Liviu Dragnea sustine ca s-a gasit o gaura de 10 miliarde de lei in buget si ca va face o comisie parlamentara de ancheta pentru Guvernul Ciolos.
Raisa Ekaterina Ivatenko: Romania s-a impartit in doua: de-o parte Oamenii, de alta cocalarii. Cocalari ii vezi colcaind peste tot, privind de sus - adica din micimea lor - pe cei pe care ii cred jos. Educatia a pierdut in fata inculturii, adevarul a fost umilit de minciuna si prostia rade in nas inteligentei. S-au ieftinit oamenii pana ce s-au lepadat de orice omenie.
Marian Bolovan: Dreptate si echitate socială nu e! Avem mai multi procurori decât muncitori. Ei trăiesc regeste și sunt… "elita", în vreme ce muncitorii trăiesc în mizerie!
Petrovici Romulus: Justitia, corupta pana in maduva, nu face decat sa calce peste cetateanul de rand, a carui sudoare este risipita de avocati, fara sa-i aduca un castig de cauza. Pensionarul care, de foame, fura mancare din magazin este pedepsit aspru, soferul amendat abuziv nu are nici un recurs real in Curti, iar omul expropriat din casa lui, de vechiul regim, a imbatranit asteptand sa i se faca dreptate. Aceeasi justite ii lasa in deplina libertate pe marii jefuitori ai avutiei nationale, pe criminalii care au furat miliarde in valuta forte si pe copiii lor, atunci cand, in goana limuzinei de lux, ucid pe cate unul dintre noi, cei de rand. Plange tara, rupta-n doua!
Yolanda Nicodim: Stiti de ce sunt multi saraci care cauta hrana in gunoaie?  Fiindca sunt multe gunoaie care le fura dreptul de a trai demn!
Viorel Birtu Piraianu: acum sunt în cetate/ degeaba strig/ vorbesc în vânt/ aici nici cântul/ nu mai este cânt/ şi cine să asculte/ şi de ce?/ se mulţumesc azi cu doi lei/ atâta costă ei.
Petcu Constantin: Nu avem puterea sa schimbăm nimic, chiar dacă unii dintre noi ar vrea. Tot ce mișcă sistemul e corupt până la oase...!!
SY Imre Întrebarea este: care-s dușmanii din politică, dacă sunt „aceiași”cu „ai noștri”?
Adi Buzău: Reflectie: La ce e utila democratia, intr-o tara unde exista oameni pe drumuri? Doar ca sa fie alesi guvernanti de lux, incapabili sa asigure, tuturor, o viata decenta?! In Romania lui Ceausescu nu existau homeless, ca li se asigura tuturor minimul decent de viata. Doar in capitalism exista bogatani in palate si oameni lasati de izbeliste pe strada.
Magda Bogdan: Sunt curioasă sa citesc macar o posibilitate de a merge contra Sistemului! Si… sa câștigi!
Nicolae Birsan: Am lucrat 17 ani de zile cu carte de munca si am platit CASS. Acum nu mai am nici un loc de munca. Timp de 17 ani eu nu am beneficiat de nici un ajutor medical. De ce sa nu mai fiu asigurat? Unde imi sunt banii cotizati?
Rusu Petru: Cand am iesit din spital, un batranel statea in fata spitalului zgribulind de frig si fara nici un leu la el. Efectiv, l-au lasat ca pe un caine, in frig, si ningea foarte tare. Mi s-a facut mila cand mi-a zis ca nu are cu ce ajunge acasa, asa ca l-am ajutat sa ajunga acasa.
Negoita Dumitru: Oare, Dumnezeu s-a întors cu faţa la noi? În faţa timpului nefast, Prim-ministrul Sorin Grindeanu a rostit: "Trataţi urgenţele ca şi când ar fi familiile dvs!"Felicitări, Sorin Grindeanu, pentru paşii siguri, cu onestitate, înspre atitudinea umană!
Sergiu Andon: PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare, dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA. A intra in legatura cu agentii unei puteri straine, in scopul subminarii politice a tarii, e infractiunea de tradare. Procurorul General, daca se face ca nu aude, intra sub incidenta articolului 410: „nedenuntarea unor asemenea infractiuni”.
Ionica Tarau: Petrecerea continuaaaaaaa! Fii fericit in acest moment. Acest moment este viata ta!
Lucian Luca: Fac apel la toți cei care vor ceva de la țară sa dovedească în stradă.
Gabriel Tora: Nu mi-e frica!
Maria Rugina: Asta-i toată provocarea bicreației divine -/ depășindu-ți orizontul, să afli ce-a pus în tine./ E un joc, până la urmă, din care inveti sa fii/ potrivit cu ce îți place, cu ce poți și cu ce știi.