PULS VIRTUAL: 8 ianuarie 2017Paul Neagu: România „adevărată” a preluat puterea.
Neghinita Ion: Mori de ras: pentru doar 10 cm de zapada, astia au inchis tara!
Radu Pietreanu: Ger cumplit... Un hoț a rămas cu mâna pe clanța ușii mele de 2 zile. Îi mai duc mâncare din când în când...
Gabe Constantin: In afara de presedintele Johannis, toti s-au predat!!Vad ca nici CODRUTA nu mai zice nimic... MUCLES!
Vasile Ursache: Nu putem fi altfel decât este lumea. Numai Iisus a putut.
Pr. Pantelimon de la Mânăstirea Oaşa: Ar trebui să fim noi înşine Dumnezeu, unii pentru ceilalţi. Oamenii tânjesc după starea de Dumnezeu. Suferă din cauza neputin­ţei lor, simt că ar putea fi mai mult decât sunt, tind să devină. Dacă privim lucrurile din perspectiva veşniciei, din lumea aceasta nu ieşim decât cu ceea ce am devenit. Bucuria nu vine decât din trăirea iubirii. Fiecare om revelează în noi un alt mod al nostru de a fi în lume. Putem fi în foarte multe feluri, în funcţie de câte relaţii profunde activăm în noi. Abia prin trăirea relaţiei ne revelăm pe noi înşine şi înaintăm spre chipul nostru adevărat, care e ine­pui­zabil, care e Dumnezeul din noi. Ce fericire să simţi rit­murile naturii, să simţi primăvara pământul reavăn, fărâmicios, să vezi cum plesnesc mugurii! Uti­litarismul a făcut să se piardă dimensiunea spirituală a vieţii. S-a pier­dut misterul din creaţie, din relaţie, nu mai vedem tai­na celuilalt, îl privim doar din perspectiva efi­cienţei şi a exploatării. Ne exploatăm unii pe alţii şi suntem gata să-l exploatăm şi pe Dumnezeu.
Elena Ursu: Nu stiu cum, nu stiu de ce, dar niciodata nu suntem multumiti. Ne-am invatat sa comentam toti si tot! Nimic nu ni se mai potriveste. Suntem destepti toti, plini de idei si critici, dar, la o adica, nu suntem in stare de nimic, nici macar sa ne bucuram de frumusetea unui peisaj...
Truth and Healing: Nimănui nu i se cuvine să te terorizeze, să te întristeze, să te şantajeze. Detaşează-te de tot ce nu te respectă ca fiinţă. Ai dreptul să trăieşti natural, adică liber şi fericit, aşa cum te-ai născut. Nu târî trecutul după tine, încetează să fugi, opreşte-te în ploaie şi permite-i să te ude.
Nicolas Nco: Invatati sa respectati si oameni de clasa medie sau mai jos. Asta va lipseste multora: respectul pentru cei ce nu au!
Bwakau Por Pramouk: A fi intelectual nu e neaparat o calitate.
Gabriel Diaconescu: Da’ nu ai vrea tu si altii sa munciti la particular ca sa nu mai astepti de la stat pomana? Eu muncesc de imi da sangele pe gura, 7 zile din 7, in ture de noapte, nu am sambete, duminici, sarbatori, nimic, si tu vrei sa impartim banii. De ce? Munca e grea? Vor veni vremuri cand acest pseudo-comunism va disparea si veti fi nevoiti fie sa va apuncati de munca, fie sa mancati din gunoaie. Va fi alegerea voastra.
Nicolae Tudor: Da, va disparea acest pseudo-comunism, dar nu sa se adanceasca inspre salbaticie capitalismul, in care omul sa munceasca pana ii „da sangele pe gura”, zi si noapte, fara intrerupere. Ci va aparea o „a treia cale” de conducere, inspre... o lume divina. Acea lume seamana cu ceea ce Dumnezeu va face, potrivit Bibliei, dupa apocalipsa: oamenii vor construi case, dar nu sa locuiasca altcineva in ele, oamenii vor sadi vii, dar nu sa manance altcineva strugurii, ci fiecare se va bucura de rodul muncii sale.
Calciu Corneliu: Salariul minim pe economie este o insultă. Dar… ăsta e capitalismul!
Gabriela Vasile‎: Greu a fost mereu, dar ca acum parcă niciodată... Să facem o retrospectiva: de hoți am tot fost conduși, dar nu constientizam, nu știam, nu erau condamnați (sau cel puțin așa spune justiția). Fir-ar ei de executați! Să plecăm (nu asta facem mulți?) prin alte zări după o pâine, dar nici pe acolo nu plouă cu miere și nu prea mai avem loc cu atâția refugiați, atâtea probleme... Nu ne ramane decat sa injurăm in barbă sau in gura mare, ne plângem de milă, îl regretăm nostalgici pe Ceașcă (deși nu prea avem de ce)… Mama ei de nație!
Cretu Constantin: Comunismul a fost si ramane un ideal pentru popoarele lumii.
Silvia Popescu: Ceaușescu își respecta absolvenții, aveau salariu de debutanți mai mare cu 50% fata de cei cu 12 clase.
Crina Dobre: PNL, dacă vrea să trăiască, va trebui să dea nişte sânge poporului.
Daniel Hristodorescu: Americanii considera ca pe piata libera sint suficiente oportunitati pentru toata lumea si vin cu ajutoare focalizate doar pe cei mai saraci dintre saraci. In tarile nordice e invers, statul taxeaza dur si are grija sa redistribuie bunastarea la toata lumea. Intre cele 2 extreme exista multe modele, dar nu trebuie diabolizati unii sau altii.
Gigi Maramu: Guvernul ia de la fericiți si dă la nefericiți...
Ioan Pridon: De ce credeți cã unii, care câstiga mai puțin, trândãvesc?
Valeriu Dg Barbu: Prea multă realitate ne sufocă/ ne aleargă bezmetic/ încearcă/ să ne învețe/ meseria de a muri.
Negoita Dumitru: Antiromânii blochează mărirea salariilor, a pensiilor...
Ionuț M Popa: Economia națională, privită la scară generală, echivalează, în optica unora, cu ghiftuirea buzunarului individual. Și… cine nu-și permite, asta e, poate într-o viață viitoare!
Elena Gradinariu: Mai tineret din ziua de azi, voi, in loc de lapte, ati supt la sinul mamei… venin?
Claudiu Tanasie: De cum funcţionează justiţia, nu e nimeni oripilat? Ah, stai că avem altă treabă. Să îi ascultăm pe postaci, pe pupincuriştii sistemului. Am uitat: "Jos Iliescu!"... Silă. Multă.
Colt Derai: Fructele lăsate de justiția romana în ultimii ei 26 de ani sunt niște triste sicrie ce ocupa un cimitir imens! În aceste morminte își afla pacea eterna victimele magistraților corupți. În fiecare sicriu se odihnește o eroare judiciara criminala! Cărui judecător i-a fost mila când a zărit si a privit ochii oamenilor plânși de atâta nedreptate? Nici unul nu cerea favoruri, toti cereau dreptate! Aveau mâinile pline cu înscrisuri, cu probe care n-au contat nici o secunda în stabilirea “adevarului juridic”! Și oamenii aceștia au fost îngenunchiați și au primit condamnări cu închisoarea, au primit moartea prin cutia postala, au plâns si au blestemat inima cruda a celor care le-au călcat în picioare dreptatea, onoarea si demnitatea de roman! După părerea mea, 90 % din deținuții din închisori sunt condamnați pentru ca nu au avut bani sa dea la criminalii de judecători, care condamna numai pe bani si la comanda. Daca furi miliarde, ramai cu banii si primesti pedeapsa cu suspendare!
Ilie Ilie: Ne trebuie o lege a raspunderii magistratilor, o lege prin care sa se condamne declaratiile mincinoase ale politicienilor, o lege care sa pedepseasca comentariile tendentioase sau lipsite de adevar ale jurnalistilor.
Filomela Bucur: Ne prefacem ca toate sunt bune, nu? Tacem si inghitim?
Gabriel Tora: Ce fac io e disperare, caterinca, nebunie! Ce dracu sa fac cu... 3 oameni!?