PULS VIRTUAL: 7 ianuarie 2017Vasile Milica Ene: „Dacă eu vă fac să râdeți, voi, guvernanților, de ce mă faceți să plâng?”( Fernandel)
Mari Iram: Caraghiosia s-a nascut in Romania. Si penibilitatea, cred.
Petrisor Cana: Există dovezi clare că anchetele sunt folosite pentru reglări politice de conturi, că procurorii acţionează în complicitate cu guvernul, că asupra judecătorilor se fac presiuni pentru a avea o rată ridicată a condamnărilor, că serviciile de informaţii interne, lucrând sub acoperire, manipulează sistemul judiciar şi că abuzurile în timpul proceselor au devenit obişnuinţă.
Dorin Farca: Salariul minim pe economie ar trebui sa fie doar o ultima masura in vederea stoparii nesimtirii unora ce vad doar profitul cu orice pret... ce profita de pe urma unor angajati ce, eventual, nu si ar cunoaste drepturile, prost informati si fara nici o alta alternativa. Salariul minim ar trebui sa fie, deci, o exceptie... nu sa fie regula. In cei 27 de ani de capitalism, cum dracu de nu s-a ajuns inca ca cererea de forta de munca sa se armonizeze cu oferta, astfel incat sa nu mai existe, pana la ora asta, nici o munca platita cu sub 500 euro? Salariul obtinut in urma muncii prestate ar trebui sa asigure nu doar un nivel de trai minimal, ci unul de la decent in sus. Este incredibil ca cineva s-ar putea plange de lipsa fortei de munca, atata vreme cat mai exista oameni platiti cu salariul minim pe economie.
Cotidianul.ro: Ministerul Apărării Naționale plătește unei societăți civile pentru a asigura paza unităților militare. Societatea se laudă pe site-ul propriu că are printre clienți și „Granița România-Ucraina“ și „Granița România-Bulgaria“.
Viorel Paraschiv: Viscolul actual este efectul minciunilor PSD-iste!
Razvan Florescu: Facebook-ul ne omoară mintea!
Adrian Silviu Mironescu: Omul are doar o sansa - cea a pribegiei. Bucurati-va, veti fi din ce in ce mai singuri!
Patrascu Danut: De unde altii mai buni?
Vasile Ion: Singura opozite este o parte a poporului trezit la realitate. ,,Opozitia politica" este o ,,rotire de cadre".
Vasile Damian: Sunt cateva persoane care ii fac tampiti pe cei care au votat cu cine au votat. Sa ne spuna si noua cu cine sa votam data viitoare si de ce, sa nu mai fim asa multi tampiti!
Bura Emilia: Unii zic ca e corect sa mergi pe stanga, altii pe dreapta, dar si stanga, si dreapta, si comunismul, si neoliberalismul duc spre sclavie. E timpul pentru "Economia libertatii "
Nicolae Chiperi: Este necesara o iesire din acest MATRIX in care ne aflam de aproape 27 de ani, in care ne-au bagat tradatorii si oportunistii, prin distrugerea si pierderea identitatii adevaratului popor roman [geto-dac], prin aducerea tarii - distrugand industria - la stadiul de colonie si tinerea romanilor intr-o sclavie crunta. Este imperios necesara o „a treia cale'' de iesire din acesta situatie abominabila.
Kostas Martkis: Nu mi-a marit niciodata pnl salariul, cum mi l-a marit psd. Bv. lor ca a luat de la aia cu salarii mari, e normal sa ia de la ei si sa dea la astia cu venituri mici.
Crina Dobre: De unde să aibă ăştia bani pentru săracii votanți? Dacă nu de la bogați?! Omul simplu a ştiut de ce pune ştampila. Lui îi iese de-o ciorbă. De la voi, care n-ați ştiut!
Dan Adrian Cherciu: Sorin Grindeanu a declarat vineri ca eliminarea plafonului de 5 salarii medii brute peste care nu se impunea CAS si CASS va asigura venituri suplimentare la buget de 1,9 miliarde lei, care pot acoperi integral majorarea salariului pentru angajatii din cultura, cresterea pensiei minime de la 1 martie, transport gratuit pentru toti studentii si dublarea burselor acestora.
Aurelian Mihai: Premierul Grindeanu renunta la coloana oficiala si la SPP!
Crina Dobre: Ministra MAI, secretara de la şcoala teleormăneană, zice… "interval oral"!
Carlo Cipolla: Oamenii nu sint egali, ca unii dintre ei sint imbecili, in vreme ce altii nu, iar aceasta diferenta nu depinde de factori si influente culturale, ci pur si simplu de ereditate.
Nicolae Musat: Oamenii nu sunt egali, oamenii SUNT UNICI din toate punctele de vedere.
Ramona Strugariu: Cred ca Dumnezeu e un tip simplu si bun ca o paine calda, mai intelept decat toti inteleptii, mai modest chiar si decat straiele pe care le poarta. Cred ca are mult mai mult umor decat orice stand-up comedian care s-ar strofoca sa-L plagieze si mai multa rabdare decat i-am putea cere. Probabil ca nu-i curge niciun strop de cinism prin vene. Mai cred ca, desi isi pune frecvent mainile-n cap privind inspre noi, ne iubeste fix asa, talambi cum suntem. Macar pentru asta ar trebui sa ne tinem fruntile sus. Apoi sa fim in stare sa iubim inapoi.
Angel Christian Drakula: Caut femeie grăsuță pentru relatie serioasă si îndelungată. sezonul de iarnă! La dreaq. mi e frig singur în pat!