PULS VIRTUAL: 6 ianuarie 2017Vasile Lihat: Lumea în două se-mparte,/ In șmecheri și fraieri, se pare,/ Nu se mai pune baza pe carte,/ Calci ori… ești călcat în picioare.
istoriiregasite.wordpress.com: Unii, mai naivi, se tot întreabă care este secretul succesului parazitului cocoţat într-o oarecare funcţie. Explicaţia e simplă. Licheaua izbuteşte acolo unde omul de caracter cade învins.
Maria Olteanu: Se pregatesc sa se ascunda cei 1%, in caz ca lucrurile se imput. Restul... care pe unde apuca, daca mai apuca.
Aurel I. Rogojan: România nu are o clasă politică, ci niște mandatari ai puterii poporului, pe deasupra și cu proaste deprinderi, de mercenari politici. Mercenarii politici nu legiferază decât în numele celor care-i cumpără.
Muresan Rodica: Cat timp o persoană rămâne agățată de nevoile și interesele imediate, nu poate lua decizii corecte. Așa e cazul celor de la care, în mod teoretic, noi așteptăm schimbarea - semnalul devenirii noastre. Si nu in ultimul rand, as spune ca, cei cu adevărat capabili să producă schimbarea se tem nu neapărat de un sistem schilod si corupt, ci de faptul că cei mulți i-ar lasă baltă și nu i-ar mai sprijini, ori, capacitatea de sacrificiu pt idealuri sociale a scăzut drastic, în favoarea interesului personal imediat.
Ileana Suket: Cand o sa intelegeti ca 1 la suta din super-bogati detin 99% din averea lumii, atunci o sa intelegeti ca sunteti lasati sa muriti de foame intentionat, DIN LACOMIE. Atunci intelegeti ca degeaba votati si o sa scoateti capul din tv. si mass-media lor, prin care va controleaza si manipuleaza, atunci veti vrea VENITUL DE BAZA GARANTAT NECONDITIONAT.
Cuv. Paisie Aghioritul: Cu munca şi grija multă se uită de Dumnezeu.
Laura AGEA, Efdd - Mișcarea 5 stelle Europa: Sarcina noastră este de a restabili economia noastră oferind spațiu tuturor. Sarcina noastră este de a crea o economie bazată pe justiție socială, nu pe lăcomie. NE VA SALVA DOAR VENITULUI DE BAZA GARANTAT, NECONDITIONAT!
Nicu Stancu: Aș vrea și eu ceva, un mizilíc, /Ceva ca să pornesc de la nimic./ Dar mă gândesc: cât bine, ce folos?
Cretu Stela: Cât am mers (27 de ani) ca melcul, cu ce ne-am ales?
George Lixandru: Care este diferența dintre un politician și un om? Un om nu-și asumă nimic: dacă nu-și respectă nici o promisiune, va da vina pe el, pentru că nu-și poate asuma alegerile. Un politician nu știe ce înseamnă angajamentul și își va lăsa întotdeauna câteva uși deschise, cât despre demnitate... confundă adesea corupția cu lobby-ul. Un om este corect și înțelege că viața lui merge mai departe, chiar dacă eșuează cu un partid. Pe când, un politician va trece peste traume migrând la primul partid care-i iese în cale.
Florin Gindila: Reactia opozitiei parlamentare? Am auzit, vreo 2-3 voci, in rest... tacere! Sa fie tacerea dinaintea tradarii?
Amaro Amo: Anunt! incepand de maine, fiecare cetatean roman trebuie sa aiba in casa, in sufragerie, portrete cu liderii PSD!
Aurelian Mihai: Partidele de stanga, din internationala PES, partide ca si PSD, sunt partide socialiste! SOCIALISTE!!!!! De obicei, in platformele partidelor socialiste, sunt cuprinse masuri care privesc marirea salariilor si a pensiilor!
Raisa Ekaterina Ivatenko: Prin prezenta, ieri, la sedinta de Guvern, a parlamentarului Dragnea, s-a incalcat flagrant Constitutia, prin amestecul unei puteri in treburile alteia, adica s-a incalcat separatia puterilor in stat!
Catiusa Ivanov: Adriana Petcu, noul ministru al Apelor, a pierdut procesul pe fond cu Agentia Nationala de Integritate. Dragnea spusese la desemnare ca aceasta tocmai "a castigat in justitie acest proces, fiind un subiect inchis."
Mihaela Zegheanu: Se fac scoli si nu se asigura cu profesori!
Crina Dobre: Dragnea, Ai recrutat ministri mai prosti ca tine! Ei vor recruta angajati mai prosti ca ei! Si tot asa... Lupta cu nenorociții ăştia nu mai poate fi simplă, dezorganizată, emoțională, bla-bla-istă. E nevoie de un plan.
Emilia Șercan: Primul plagiator al Guvernului Sorin Grindeanu este Pavel Năstase, ministrul Educaţiei.
Al Adin: Asa arata o tara cu… intelectuali? Haoleuuuuuu!
Galu Mihai: Cei mai expusi, cei cu pensii sub 1000 de roni, nici pana acum nu plateau impozit si asigurari de sanatate. Vorbim de peste 2.000.000 de pensionari! De castigat, deocamdata, castiga doar cei cu pensii mijlocii si mari! Saracii Romaniei, tot saraci raman! Ei, Dragnea?
Lucian Negrea: PNL a anunțat că va ataca la Curtea Constituțională Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe. Pe cale de consecință, patru dintre miniștrii actualului Executiv nu-și vor putea prelua portofoliile, până ce nu va veni decizia Curții Constituționale. Totodată, Guvernul se pregătea să emită o serie de Ordonanțe de Urgență, dar nici acestea nu vor mai putea fi emise, pentru că nu au bază legală.
Nicolae Tudor: Miscarera civica apartine organismelor cu activitate publica ce se opun, ca o normalitate, partidelor politice. Unuia, daca este cazul, sau tuturor. Lasati societatea civila sa se organizeze fara voi, politicienilor! De aceea s-a degradat tara pana la ultimul hal! Mai bine convingeti poporul, ala pe care il prostiti de zor, ca ideile domniilor voastre sunt cele mai bune si… veti obtine puterea. Dar mi-e teama ca, asa cum ati si demonstrat de la revolutie incoace, nu sunteti mai breji decat altii. In primul rand nu ati avut moralitate, cum, de altfel, fluturati de zor acest steag, si v-ati infipt la furat, ca gainarii, la caltabosi si tuica, in loc sa faceti ordine in tara in... cateva ore. Nu luni, nu ani!!
Anonim: Odată, am nimerit concomitent cu “băiatul de la partid”. L-am urmărit. A venit cu o bere mare, că nu se făcea să vii în casă la om cu degetu-n fund. A întrebat de sănătate pe toată lumea, a părut extrem de interesat şi plin de compasiune de toate bolile celor de faţă, a ciocnit un pahar, a glumit, dar fără să sară calul, şi a anunţat că "joi avem şedinţă la partid şi vrem să veniţi cât mai mulţi, că, pentru noi, contează tot ce vreţi dumneavoastră". Atunci mi-am dat seama că PSD-ul va câştiga detaşat şi fără rival, că ăsta e adevăratul lor as din mânecă: faptul că par abordabili şi de gaşcă cu toţi votanţii lor. Realitatea e că, dacă vrei ca poporul să te voteze, trebuie să-l faci să creadă în tine. Şi, ca să-l faci să creadă în tine, trebuie să-i arăţi atenţie: să te duci pe teren, să stai de vorbă cu lumea, să le asculţi dramele, să promiţi că vii cu soluţii, să simtă că exişti şi îţi pasă cu adevărat. Aşa se câştigă alegerile!
Gabriel Tora: Cica avem 3 muti. El Presidente, Grindeanu si fotbalistu'. Cum „care fotbalist”? Mutu!
Rody Bej: Iohannis, cand se intoneaza Imnul Romaniei, sa nu mai duci mana la inima, ci mai degraba la cur, pt ca acolo te doare de tara asta si de poporul ei!
Grigore Cartianu: Președintele are dreptul constituțional de a conduce ședințele Guvernului. Asta-i tare: "Guvernul Dragnea" nu poate fi condus de Dragnea, dar poate fi condus de… Iohannis!
Admin: Studiu surprinzător: s-a descoperit pastila care prelungește viața cu câteva SUTE de ani!