PULS VIRTUAL: 5 ianuarie 2017Romeo Tarhon: Astăzi lumea-i la răscruce/ Cu sau fără vreun sfârșit...
Adrian Rosenblat: Ridica-te, Iohannis, iesi afara, du-te la Washington, la Berlin, Londra, unde vezi cu ochii, fa ceva, Omule, nu lasa Romania prada acestor ciume!
Lydia Pop: Au votat toti ratatii pentru care o lume civilizata nu are sens.
Diana Ciobotea: Avem o predispozitie, ca popor, de a ne repeta greselile la nesfarsit, desi vedem ca e gresit o data, de doua ori si ... tot la fel procedam.
Radu Turc: Suntem o tara de oameni foarte stoici si resemnati - daca stim ca sunt corupti, daca vedem ca nu ne vor binele si, totusi, avem puterea sa ii ironizam si, in continuare, nu facem nimic pentru a stopa asta. Bravo!
Ioana Girbovan: Putini din politica inteleg starea reala a populatiei, care, azi, este doar IN ASTEPTARE. Nimeni si nimic nu ne mai poate pacali cu ,,firimituri" si smecherii.
Calin Zaha: Ar trebui sa ne traim viata mai frumos si mai linistiti. Daca am si putea! Am renunțat sa mai sper la o schimbare majora, atâta timp cât pensionarii, țiganii și asistații sociali au drept de vot sau mai trăiesc.
Petro Birjaru: „Ori toți să muriți, ori toți să scăpăm!” (I.L.Caragiale)
Silviu Ciubotaru: Avem guvern, dar nu mai avem tara!
Florin Stan: Vor fi numiti oameni care au legatura cu Teleorman: nasi, fine, nepoti si "nepoate", prieteni de familie, vecini "de judet" etc.
Marilena Laoneanu: Vom ramane impotmoliti cu caruta de Teleorman, infipta in curul UE.
Ana Butas: Dragnea nu si-a invatat ministri cum se face o cruce corecta, ba chiar citiva dintre ei nu si-au facut-o deloc! Este o rusine imensa.
Vlad Petreanu: Practic, toate categoriile sociale și/sau profesionale din România urmează să primească ceva și, încă, foarte repede. PSD bagă o șpagă în buzunarele românilor pentru ca aceștia să închidă ochii când o să-și înfigă colții in legislația anticorupție, in instituțiile anticorupție, in statul de drept, în independența puterii judecătorești.
Matei Mircea: ”Audieri” la mișto!
Ioana Hurdea: Abuzurile PSD: Presa a fost data afara de la audierea ministrului de Interne, „blonda lui Dragnea”.
Adela Rapeanu: Dragnea n-a primit puterea de a încălca legea!
Matei Dobrovie: Noii miniştri au fost avizaţi pozitiv, după audieri, pe repede înainte, deşi nu au răspuns satisfăcător la întrebări.
Serge Marin: Ce tara plina de prosti! Cum e posibil ca un PM (Ciolos), care a făcut intrun an cât n-a făcut puie monta în 5, sa fie nevoit sa plece? Adică o sa facă grindeanu mai multe? Cine pleacă ultimii din tara nu uitați sa stingeți lumina.
Emilia Sercan: Noul ministru al Educatiei vrea ca universitatile sa fie cele care vor verifica acuzatiile de plagiat. Adica, fabricile de doctorate-plagiate sa fie cele care ancheteaza hotii.
Corina Bacanu: De data asta Dragnea nu e vinovat de nimic. Lui i s-au înmânat cheile să conducă. Mai bine îndreptați-vă atenția înspre duamna Gorghiu, Inspre PNL - ei i-au dat puterea.
Dragos Patraru: Asta n-ati inteles voi si ai vostri. Ca nu poti guverna o tara fara sa castigi alegerile, cum s-a intamplat in ultimul an. Daca vrem democratie. Asta se face cu partide, cu Parlament si cu votul poporului, dictatori mici ce sunteti! Stiu, stiu, poporul asta e prea prost pentru voi si nu va merita. Asta e, mai invatam, mai lucram, in speranta ca vom reusi sa ajungem la nivelul vostru. Iertati-ne!
Aurelian Mihai: Asa este in democratie! Partidele invingatoare iau totul! Daca va reusi in programul de guvernare discutat, sa realizeze pe semestre ceva, Pmp, Pnl, Usr pot pleca acasa! Politica nu este pentru ageamii si amatori!
Harun Alrasid: Cetățenii romani ce suporta greu voința liber exprimata a poporului pot aștepta 4 ani! Dacă așteptarea este grea, pot lua un diazepam/ zi.
Stefan Olaru: Suntem omizi în lumea cea plină de culori,/ Fragilă târâtoare de cruce şi destin./ Visăm tăcuţi la gândul că vom zbura puţin,/ Dar ne trezim aproape striviţi, pe-un câmp de flori…
Dan Cristian Ionescu: Propagandistii actuali critica tot ce exista in Romania. Romanii nu aveau toate drepturile de azi, dar... toti romanii beneficiau de lucrurile de baza in viata omului.
cuvantul-ortodox.ro: Bogatia lumii acesteia, fie materiala, fie intelectuala, nu este nimic in fata Domnului. Iar pentru om, de cele mai multe ori, este pricina de pierzanie. Pentru ca omul cade in nesimtire (IPS Bartolomeu asa si considera ca trebuie numit bogatul din Evanghelie, asemenea multora din zilele noastre: NESIMTIT). Omul isi inchipuie repede ca este stapan pe bogatie, stapan pe sine insusi, stapan pe aceasta lume. Iar, prin aceasta tiranie de ordin sufletesc, oamenii ajung sa se imparta in“avuti” si “lipsiti”. Lazar nu nadajduia catre “boieri”, “catre fiii oamenilor”, cum zice psalmistul si cum, din pacate, facem multi dintre noi, care jinduim sa ne asemanam celor mari, la picioarele carora ne guduram, doar-doar vom fi si noi bagati in seama de ei. Lumea a cunoscut si cunoaste, in veacul acesta intunecat, multe doctrine ce au pretins ca aduc mila, pacea si dreptatea pentru sarac, dar s-a vadit ca ele erau intemeiate pe ura si pe dorinta de a ucide si de a jefui si pe cel bogat si pe cel sarac. Scaparea lui Lazar este Dumnezeu, nu in dreptatea omeneasca, nici in “milostenia” ipocrita si interesata a fariseilor si mai-marilor lumii, nici in sistemele “filantropice” si “umaniste”, care iti ofera painea cu o mana si iti jefuiesc sufletul cu amandoua.
Victor Deleu: O Românie altfel, înseamnă o Educație-altfel. Îi avem pe aceiași profesori care, toți până la unul, sunt educați la fel. Nu putem avea o Românie, altfel. Dacă vom vorbi de o „Române educată”, apoi majoritatea din noi vor arăta cu degetul la alții, la cei, chipurile, care sunt needucați. Cine este needucat? Nu eu! (…) Pentru a apropia relațiile cetățenilor României de una și aceeași relație universală, centrală, e nevoie de una și aceeași logică, de unul și același intelect. Deci, e nevoie de un concept unic despre viață. Constatam prezența continua a conflictului spiritualitate-intelect. (…) Vom continua să ne temem de ziua de mâne și ne vom înarma cu bombe crezând că noi construim un echilibru social fericit? Dacii știau că sunt nemuritori. România de astăzi așteaptă o nouă „flacără”, una splendidă, nemaiștiută: un nou Iorga sau Enescu, un nou Eminescu…