PULS VIRTUAL: 4 ianuarie 2017

MARIA GHEORGHE: E liniște totală; cum s'ar zice, e… mucles!
DUMITRU DIACONU: Am rămas singur începînd cu ora 4. Am căzut din pat și… mi-a fugit (și) somnul.
PAUL GABOR: Mă anunțați și pe mine dacă a început să curgă lapte și miere pe uliță?
LEMNARU GEORGE: Fiecare e preocupat sa~si creasca matu’, restu’ nu mai conteaza.
ROB ERMILIO SOFIA: Bun vin a iesit anul ce-a trecut!!! Tine betia 3 zile, la pret de una.
DANIEL LUPASCU: Fa, Doino, faaa? Adă gonflabila ca mi s-a facut de-un lapte si n-am miereee, fă! Făăă…n-auzi !?
LUCIAN AVRAMESCU: Cert e că în clipa de față România democrată nu mai are opoziție. Ne-am întors, spre bucuria multora, care au nostalgia partidului unic, la un astfel de partid. El se cheamă Liviu Dragnea. Abil, ghicind din ochi ce vrea poporul de la el și oferindu-i tot, chiar și imposibilul, stăpân pe verb, gălăgios cu calm, certăreț cu cumpătare. Tare!(…) Poporul român e ca în Sheherezada. Are nevoie și de povești. Nu să-l adoarmă, dar măcar să-l aline.
MARCEL FRITE: Dormim de cand a murit Stefan Cel Mare. Din pacate.
ANDREI NARCIS: Eu altceva nu inteleg: cand a pierdut psd alegerile s-au retras frumos, n-a comentat nimeni nimic si ceilalti au preluat puterea imediat. Cand castiga psd, astialalti de ce naiba nu pot face la fel?
COSTI ROGOZANU: În 2016 s-a epuizat și mâna de lucru foarte ieftină. Să mai amintim și de îmbătrânirea populației și de faptul că mâna de lucru ieftină presupune efort fizic pe care, de la o vârstă încolo, nu-l mai poți face. (…) Salariile în mediul privat nu pot crește dacă nu există sindicalizare și legi ceva mai permisive pentru presiuni din partea angajaților. Pur și simplu nu se poate, nu se cunosc alte metode. (…) Vă asigur că SRI, așa cum e el format acum, ar reacționa mai violent la organizarea unui sindicat în privat sau formațiune politică pro-angajați, decât la orice lucrătură împotriva siguranței cetățenilor români. (…) Noul naționalism economic a la Dragnea se vrea o formă mai democratică de recăpătare a influenței în domeniul economic. Dragnea speră într-o împărțire mai echitabilă a profiturilor tot la vârf. Aici îi simt singurul zvâc politic.
LIVIU DRAGNEA: „Multi judecatori se tem sa ia decizii impotriva propunerii procurorilor deoarece se gandesc ca pot fi ei maine in boxa acuzatilor. Propun infiintarea unei divizii speciale de procurori care sa ancheteze doar magistrati si sa nu mai poata face asta orice judecator. E nevoie de un echilibru. Am vorbit cu mai multi oameni din sistem si mi-au zis ca ar putea fi o idee buna”.
MARIA MOISE: Justitia e responsabila de coruptia din sanul ei: ei au retrocedat de trei ori suprafata tarii!
GHEORGHE ARDELEAN: Pe Judecători îi plătim foarte bine, dar le cerem munca după conștiință? Rezultatul este o țară plină de hoți și corupți.
DAVID BORRELLI: Astăzi, lumea politică se confruntă cu o realitate, nu putem ignora: cetățenii sunt tot mai îndepărtati de instituții, deoarece acestea nu vorbesc limba oamenilor.
GHEORGHE DOBRE: Exista viata si dupa aceste alegeri.
DIGI 24: Grindeanu, întrebat despre modificarea Legii 90/2001: Nu ştiu la ce vă referiţi. Dragnea: Îţi explic eu.
BOGDAN RAPEANU: Cu greu ma abtin cu juma de fata sa rad, si cu jumate sa plang.
CRINA DOBRE: Nu merităm să fim conduşi de semioameni. Ce-ar însemna "să fii partid politic în opoziție"? Ar presupune să culegi, să analizezi şi să combați zilnic sau periodic acțiunile şi declarațiile adversarului politic aflat la putere? Sau ar presupune (la noi în țară şi în condițiile date) să iei o foaie albă de hârtie, să scrii pe ea cifra procentuală 20, să înțelegi intrinsec că eşti responsabil în fața ăstora să-ți regăseşti sau să-ți construieşti identitatea ca partid, să-ți stabileşti un set simplu de valori şi principii, să îți îndepărtezi toate elementele nocive din interior, să îți găseşti şi să-ți activezi toate resursele umane de calitate, să identifici profilul alegătorului tău şi să-l cunoşti bine, să-ți faci un plan, să-ți găseşti câțiva oameni care să ştie să comunice onest şi pe față ceea ce ştii şi poți tu să faci, nu ceea ce puterea greşeşte şi, muncind zi de zi în acest stil, să aştepți ca cifra de 20 să se transforme în 40 în câțiva ani!? Se poate face o opoziție bazată pe conflict de valori, idei, principii şi, chiar dacă sună lipsit de modestie, dar e perfect adevărat, pe un conflict de natură intelectuală. Şi-atunci oamenii buni se vor grupa în jurul tău, se vor identifica cu tine, îți vor împrăştia valorile şi principiile fără să îi rogi frumos, ci pentru că vor crede în ele ca în ei înşişi!
FANICA PINTILESCU: Vrem moralitate în politică? De unde, dacă legea nu obligă, iar cetățeanul nu pretinde?!
KLAU DYA: E vreunu’ ok? Vorba aia... Întreb pentru o prietenă!
MARIAN TUDOREL LAZAR: Mulți oameni au impresia greșită că ar alege când învață o meserie, mănâncă o mâncare, privesc un film sau se ceartă cu vecinul și nevasta. Singura alegere ce se poate face este... să iubești pe cel care te-a trădat, să întorci obrazul celui care te-a scuipat, să săruți mâna care te-a lovit, să te lași condus de cel mai puțin competent ca tine, să te închini respectuos în fața celui păcătos și corupt și orice altă activitate ce implică învingerea unui instinct. Iubiți pe vrăjmașii voștri, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc. Este singura cale să faceți alegeri și să deveniți om, altminteri rămâneți animale. Alegerea înseamnă dragoste, iar dragostea înseamnă iertare.
MIHAIL RUJOIU: am vrut doar să fim puternici,/ să fim buni nu am putut!
VIOREL MIHULEAC: Viata este un vis pentru un înţelept, un joc pentru un prost, o comedie pentru un bogat, o tragedie pentru cei săraci (Sholom Aleichem)
DIMI MALL: Mass-media e o arma perfecta de a distruge. Păcat ca exista peste tot jegurile pământului, ce nu au nimic din simțurile umanității.
GEORGE LIXANDRU: Avurăm un an bun, băi fraţilor, care avu de toate! De toate, în afară de o revoluţie.
CRISTINA SAILLARD: Razvratiti-va odata si luati-va tara inapoi, rogu-va!!!!
IVAN SPARTANU FLORIN: Sistemul a fost asa de bine facut incat nu te poti revolta impotriva lui, pentru ca toti angajatii, indiferent de activitate, isi pot pierde painea, daca nu isi vad de serviciul lor!
CONSTANTINDUMITRU IRIMIAIOANA: Buzduganul facut din cuie si cartofi si ascunsi in zapada a dat mari batai de cap camioanelor de la firma austriaca.
PAUL GABOR: Eu aștept primul pumn în bot, după care mă ușchesc de-aici!
CRINA DOBRE: Stai aici si cumpara o pusca!
SANDA IONITA: Să scoată BOR-ul moaștele! La pupat, toate babele, hai!