puls virtual: 31 ianuarie 2017Ivan Spartanu Florin: Statul roman are nevoie de demonstratii de putere ale poporului democrat!
Raisa Ekaterina  Ivatenko: 80.000 de oameni iesiti in  strada inseamna cate o viata de fiecare, cate o inima imbolnavita de tupeul politicienilor, inseamna cate un ficat ingretosat de disperarea cu care acestia se agata de functii, doar ca sa scape de o pedeapsa. In urma cu cativa ani un batran foarte sarac a furat o paine fiindca ii era foame si l-au condamnat la 4 ani cu executare, si batranul a murit in sala de judecata. Voi tot de foame ati furat milioanele de euro? Mars la puscarie, paduchilor!
Gazeta lu′ Buzoianu: Mi-e dor, bă, de un miting mare, frumos, adevărat cum a fost Revoluţia din decembrie ‘89. M-am săturat de mitinguri leşinate, de două-trei pancarte pe care nu se vede dacă cineva vrea pâine sau salam, e condamnat ori nu, cu doi-trei gură-cască ce strigă pe nas orice, numai ceva legat de demonstraţia la care participă, nu.
Radu Banciu: oamenii care n-au participat la vot sunt tot cetățeni ai României și au exact aceleași drepturi. Deci ei pot să iasă la șase săptămâni de la alegeri în stradă să vă dea jos. Au dreptul să o facă. Nu e lovitură de stat.
Cătălin Borangic: Democrația nu e numai la 4 ani o dată, democrația e zilnică, ceas de ceas. Dacă un partid a câștigat alegerile asta nu înseamnă că e țara lui mă-sa și tac-su și o poate amaneta sau juca la zaruri. Noi doar ne-am angajat niște slujbași să vadă de rânduiala Republicii. Dacă argații nu fac treabă bună, democrația ne dă voie să-i întrebăm de sănătate, chiar și a două zi după cocoțare în fruntea bucatelor. Nu i-am angajat pe viață. Ba, dacă-mi amintesc bine, și pe ăia de se credeau pe viață i-am cam concediat. De tot. Așa că protestele sunt legitime prin însăși esența democrației pe care o invocă Puterea. Nici măcar ăia 4 ani de mandat nu-s obligatorii. Dacă te-am prins la oala cu smântână, nu e nici o mare scofală să ți se dea viteză rapid. Viteză democratică, dacă tot place termenul.
Mircea Ivanof: Pe zi ce trece mi se accentuează ideea că pozitivismul este cea mai penibilă mască.
Emilia Rodica: Am făcut un comentariu pe pagina domniei sale (Johannis) de FB, de bun simț și într-un limbaj elegant... dar neagreat - probabil de iluștrii săi consilieri -care a fost șters,iar pe mine m-a blocat. Au acces doar cei care-libidinos-il elogiază și-l scărpina intre coarne...Ce creatură ...
Gheorghe Nastasa: M-am scarbit de ,,mamaliga" asta nazistă care vorbeste in reluare, numai in folosul altora si niciodata in folosul poporului român. Prea multi care umblă cu cioara vopsită zicand ca e papagal.
Alexandru Aricila: Întreb guvernul cât mai târâie comedia asta proastă cu un caraghios în vestă antiglonţ roşie care îşi bate joc de ţară?
Adrian Silviu Mironescu: Romania e la răscruce! Eu cred ca avem nevoie de alegeri anticipate. Problema nationala e cea generată de impostura.
Klaus Iohannis: O democrație solidă este una în care majoritățile nu abuzează de drepturile lor, doar pentru că dețin, vremelnic, puterea.
Mircea Marian: Nici măcar nu mă simt jignit de faptul că eu și alți participanți la „consultarea” organizată azi de Ministerul Justiției am fost băgați pe ușa din dos, păziți de jandarmi înarmați până-n dinți, în timp ce Gigi Becali a fost primit pe ușa din față.
Elena Tudor: Gigi Becali sustine ca, din experienta sa personala, in puscarie a inteles ca marii vinovati pentru situatia din penitenciare sunt directorii puscariilor, pentru ca acestia nu respecta legile. „Eu stiu ce se intampla in puscarii. Astia au crima in sange! Toti directorii trebuie dati jos, astia sunt niste criminali. Problema in puscarii este cu combinatiile pe care le fac directorii din puscarii. Ei nu respecta legea si va mai spun ceva: marea problema este la mancare. Directorii fac tot felul de intelegeri cu tot felul de comercianti, care pe urma le platesc lor spaga. Asta fac directorii de penitenciare.”
Adrian Petre Danciu: A trebuit să suport aberațiile unor infractori încă nereabilitați, cărora li s-a extins timpul de prezentare, în timp ce marea majoritate a celor care se pronunțau împotrivă au fost limitați.
Cristian Mateș: Neschimbați din 1947. Astazi, la dezbaterea publica, Iordache interzice accesul camerelor de luat vederi. Jurnalistii prezenti aveau telefoane, incep toti sa transmita live pe facebook. La un moment dat, Iordache ii sopteste aluia din stanga: "Bah, de ce se vede pe facebook ce se intampla aici?"
Timis Horea:  Adevărații penali nu fac politică şi nu au funcții; nu apar la tv şi nici nu vor să fie persoane publice. Sunt cei care au prosperat şi prosperă de pe urma partidelor politice şi a politicienilor.
Adevărații penali sunt acei oameni de afaceri "oneşti", crescuți cu contracte publice, sunt păpuşarii din spatele politicienilor, brandurile locale de succes.
Adevărații penali au o avere considerabilă, încât instituțiile statului evită să îi controleze. Presa nu îndrăzneşte să le pronunță numele. Îi gasesti la evenimente mondene şi fac acte caritabile, au mii de angajați şi spun că EI susțin economia țării plătind taxe şi impozite şi dau salarii la oameni.
Adevărații penali nu fac export, sunt competitivi doar pe piața locală.
Adevărații penali nu au plecat de jos ( cum tot ne spun), au furat, au falimentat, au subjugat, nu au plătit taxe, au mituit, s-au cățărat pe umerii altora, au cumpărat ieftin, au fost favorizați, au nenorocit economii, oraşe, oameni.
Adevărații penali au creat lumea politică şi politicienii de azi.
Viorica Ancuta Carcu: Vreți ca noi să îndurăm incompetență voastră? Hoția? Nesimțirea? Să ne facem că nu existați? Sunt din generația care a îndurat jigodii vii an de an. Suntem fiii lui Dumnezeu
Marian Cobuz: In nici o tara din Europa nu este coruptie atat de generalizata, pana si femeie de servici la spital sa te angajezi trebuie sa fii afiliata politic!
Gheorghe Nastasa: Sunt foarte mulți mafioți, promovați pe barbă, cu studii făcute la apelul de seara al bocancilor, care au devenit milionari peste noapte si acum ies in frunte ca păduchii si manipulează masele.
Ion Corbu: Cei care au pierdut alegerile cer nici mai mult nici mai puţin decât "închiderea RTV şi A3 încălcându-se astfel Constituţia. Poate vor o singură televiziune şi un program de la 20 la 22. Un diagnostic obiectiv ar spune: sechele comunistoide. Acest comportament mă duce cu gândul la propaganda lui Goring.
Gheorghe Nastasa: PNL-ul adevarat a murit odată cu ,,omorârea " lui Crin Antonescu, masacrat de Iohannis.
Crina Dobre: Mihai Voicu şi încă câțiva, de vor dispărea din partidul acesta, poate vom avea şi noi o opoziție serioasă! Dacă nu, nici să nu mai sperați!
Maria Iana: Si in zi de azi ai "obligativitatea" de a fi membru intr-un partid, daca vrei sa promovezi cu ajutorul politicii; nu inteleg cum de nu vedeti ca nu exista diferenta intre trecut si prezent, in acest sens?!