puls virtual 27 ianuarie 2017Angel Christian Drakula: Traim vremuri tulburi, prea tulburi pentru un popor mahmur si-n mare parte idiot.
Cristian Tudor Popescu: Pământul minţii cade peste noi!
Viorel Birtu Piraianu: pășesc prin noroi/ e mult gunoi/ repet mereu:/ gunoi, întuneric, noroi…
Simona Tache: Încet-încet zâmbim tot mai rar/ de parc-am plăti impozit pe suflet şi zâmbet/ Tot mai rar îndrăznim în ochi să-i privim/ pe cei cu care indiferenţi ne-ntâlnim/ jenaţi de cum arătăm, ca n-avem cu ce să ne imbrăcăm./ Ne simţim ruşinaţi/ că în lumea asta slută şi oarbă/ îmbătrânim./ Încet-încet, vinovaţi, nu mai ştim/ dacă si pentru ce mai trăim.
Aurel Buricea: ”cate vieti atatea scari spre ireal/ am visat calea in adevar/ intr-o lume de ingeri am fost argat/ niciunde n-am cules rod pe ce am arat.”
Chirila Olden Minodora: Sclavii… vor drepturi de la criminali! Daca vrei sa traiesti, ocoleste sistemul.
Bancu Hans Ionel: Destructurarea acestui sistem printr-o ascensiune din mai multe etape ale unei forte politice care sa duca in cele din urma la controlul majoritatii Parlamentului si a guvernului  este imposibila,  deoarece avem o societate condusa prin bani si cei care detin bani, detin si controlul.
Rat Formouse: Ma gandesc sa fac o grota in pamant si sa stau acolo cel putin opt ani.
Adrian Docea: Mă, voi sunteți normali?! 18 milioane de fraieri tremurăm de frica a câțiva golani? Într-un stat UE? În 2017? Azi, la 5, poți să ieși în stradă. Sau poți să pleci capul și să-i lași pe golanii analfabeți să te calce pe capu ăla de iobag, cum l-au călcat și pe tac-tu comuniștii, și pe neam de neamu tău de slugi.
Andrei Pena: Actualul context economic e invitaţie la corupţie.
Lina Caluser: Toți au un singur scop – ciolanul.
Filomela Bucur: Asa sila am de tara asta! Astept injuraturile!
Lucian Avramescu: Românii sunt iar de două feluri, gata să se ia la bătaie.
Gabi Gabriela: Ce daca tara arde? Baba se piaptănă!
Dan Puric: Poporul român se poate salva prin atitudine demnă, iar această atitudine vine de la nişte oameni care sunt conştienţi.
Adrian Paunescu: Bătălia pentru om/ Nu iartă nicio dezertare.
Maria Olteanu: Deja batalia intre palate de la noi mi se pare parfum si total neinteresanta in comparatie cu ce se intampla in SUA. Pt ca de ce se intampla acolo depinde si soarta noastra... o sa vedem asta in curand...
Bogdan Duca: Nu am dorință mai mare decât să trăiesc mulțumit și prosper în România și să mor cu conștiința împăcată în România. Vreau să fiu mulțumit într-o Românie mulțumită.
Martin Luther King: Nu am intentia de a ma adapta vreodata unei economii, care va lua necesitatile celor multi, pentru a da lux catorva, lasand milioane de copii ai lui Dumnezeu sa se sufoce intr-o etansa cusca a saraciei, in mijlocul unei societati prospere.
Mircea Ivanof: Pentru omul nefericit, fericirea este o insultă și un vis. În același timp.
Romeo Tarhon: Românii sunt neprietenii românilor, datorită înghețării sufletești, a dezbinării, parvenitismului, lichelismului, șacalismului, mimetismului. „Oamenii distrug pe oameni/ Ca pe muște, ca pe râme,/ Iar Tu, Doamne, îi exameni/ Și accepți a lor cruzime,/ Poate pentru că le sameni...