puls virtual: 24 ian 2017Ilie Nicolae: Idealismul s-a ratacit in trecut!
Florescu Marilena: Avem răni de cît am stat în genunchi!
Profit.ro: Guvernul Grindeanu blochează tichetele de masă, tichetele cadou, primele, cupoanele sociale pentru elevi, 500 de euro pentru nou-născuți, indemnizațiile sociale.
Adrian Ilie: Să mai facă ceva și pentru oameni... M-am saturat de vrajeala lor!
Codau Viorel: De toată clasa politica mi-e scârbă, ca a furat fin banul văduvei sa își facă ea o stare.
Marius Pop: Orice guvern o sa vina la conducere o sa fie pus sa saraceasca tara, nu sa o imbogateasca.
Adrian Constantin Pitca: Eterna si fascinanta Romanie isi da in petic inca odata - cetatenii aiuriti neaga orice si se declara impotriva a orice.
Dacian Cioloș: Oamenii care au ieșit în stradă în această seară nu au fost aduși cu autocarele... nu au fost cumpărați cu promisiuni și iluzii. Există mijloace de transport mult mai încăpătoare și resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri. Sunt individuale, dar… se trezesc colectiv.
Lucian Avramescu: Au protestat oameni îngrijorați, cu îngândurare. Iohannis, în al nouălea ceas, abia s-a scos pe el. Românii – cei mai mulți dintre ei – nu mai pot fi duși cu zăhărelul, fiindcă nu sunt proști.
Alexandru Leitner-Moruzzi: Chiriașul de la Treicoceni are deviza „l'état, c'est moi”. Mai rău este că a târât după el niște sepepiștii, care au depus Jurământ Militar. Nici pe vremea lui Ceaușescu Jurământul Militar nu stipula implicarea politică!
Alexandru Aricila: În jurul lui Iohannis se striga "Jos ciuma roșie" , în condițiile în care singurul îmbrăcat în roșu era… Iohannis!
Yolanda Nicodim: M-a câștigat Iohannis de partea lui. Un președinte cu ouțele tari K))
Dan Paraschiv: Asistam la lupta dintre fortele care au acaparat puterea in 1989 - securistii si activistii pcr. Au fost nevoiti sa-l scoata si pe sas, mare si rosu (de ciuda!), ca sa mai umple spatiul. Hales bules!
Mihaela Nedelcu: In Milano e un preot securist de pe vremea lui Ceausescu. Numai in slujba lui Dumnezeu, nu sunt!
Dragos Patraru: Ce tare! A dat SRI comunicat, cum că n-are treabă cu protestele și se simte denigrat. Am înțeles, băieții, n-aveți legătură cu asta, dar cu restul porcăriilor de care sunteți acuzați (cu probe solide), cu siluirea democrației, cu implicarea în justiție, în politică, în presă? Înțeleg că aveți legătură cu astea, din moment ce nu ați dezmințit, ca-n seara asta, cu un comunicat?
Crina Dobre: Multumim jandarmilor pentru ca zambeau. Pentru ca erau educati si unul m-a ajutat sa ma cațăr pe un morman de zapada, sa fac poze. Pentru ca au inghetat in strada alaturi de noi. Si pentru ca s-au dat la o parte si ne-au lasat sa intram pe Kiseleff, chiar daca pusesera garduri si ei erau pe pozitii. Am vorbit, ne-am inteles omeneste si ne-au lasat sa "spargem" cordonul. Adaug ceva: Si la sediul ALDE am fost!
Juganaru Tudor: Am vazut si auzit personal jandarm cu porta voce care cerea participanților sa avanseze in piața, astfel, si cei care veneau de pe "Ana Ipatescu", sa poata accede! Chiar se sugera că la Zona Antipa era spațiu liber!
Romeo Duțu: Jandarmii s-au comportat firesc, dar bine că nu a fost Liviu Dragnea acasă... că cine știe ce ordine ar fi dat mustăciosul, la nervi și la un păhărel.
Calciu Corneliu: Jandarmii asigurau ordinea? Ce dezordine în statul ăsta!
Ivan Spartanu Florin: In toata tara este o revolta in adevaratul sens al cuvântului si PSD va trebui sa faca un pas inapoi, conform regulilor statale care spun ca in aceste situații alesii trebuie sa faca voia revolutionarilor pentru a stinge revolta, fara alte violente! Iubesc revolta!
Stirbulescu George: Sa cerem… altfel nu ni se va da!
Gabriel Tora: Proprietaru’ curtii se crede stapan pe toata lumea si o taiat via, singura pata verde din zona, pe o raza de 500 m! Huooooooooooooooooooo…
Neagu Romeo: Atata timp cat sunteti in strada pentru a da jos persoane si nu pentru a da jos sistemul actual, sau pentru a reconsidera institutiile, sau pentru a implementa niste atribute ale puterii populare - adevarata democratie - ,  nu ma convingeti!
Angel Christian Drakula: Avem o clasa intelectuala si una politica de kkt, e o realitate de netagaduit. Uitati va in jur. Ungaria, de la 1920, viseaza la o Ungarie mare si nu sta cu mainile in san. Bulgarii la fel. Noi stam ca boii, nu ne intereseaza prea mult de soarta romanilor din imprejurimi, patriotismul a devenit desuet, chiar nociv. Poate doar daca nu descoperim ca vrem pârțarismul sa devina viitorul nostru obiectiv. Hai siktir, mai, corectilor politic! Cristoiu zice ca suntem niste needucati inumani, pentru ca nu vrem gratiere!
Lucian Avramescu: Avem politicienii cei mai proști din univers, dar cei mai inteligenți în materie de hoție.
Misu Schengen Jamie: E lovitura de stat de drept! Hotii sa stea la inchisoare, nu sa faca legi. E asa de greu de inteles?
Andreea Bâscă: E lovitura de stat… la inchisoare!
Emil Avarvarei: Nu stie Dragnea ca sute de mii de romani, poate, chiar milioane, traiesc mai prost decat puscariasii?
Simona Carmen Chebac: DraCnea ar trebui sa mearga sa numere ouale celor din puscarie, asa va vedea ca sunt lipsa 2 oua... - ale lui!
Coca Dumitru: Penalii sunt ca niște zombi cărora, dacă nu le tai capul, continua sa facă rău.
Dragos Patraru: Echilibru este ceea ce încearcă să obțină oamenii din stradă, adică să împiedice o lege cu dedicație. Așadar, partidul aflat la putere a încercat să dezechilibreze democrația, cetățenii încearcă să o reechilibreze.
Maria Iana: Nimeni nu vrea delincventi in libertate, locul lor este dupa gratii! Daca exista nevinovati "ascunsi", atunci sa faca bine si sa ia la analiza reclamatiile, sesizarile celor in cauza si sa nominalizeze, recunoscand totodata lacunele justitiei, corectandu-se ne vor reda increderea in justitie si nu eliberand la gramada!
Ion Corbu: Ce facem? Renunţăm la vot şi introducem în Constituţie principiul "care pe care" - in mitinguri să ne mitigim, în marşuri să ne mărşăluim sau în proteste să ne protestăm?
Ziarul de Argeș: ”Hai în stradă, să le arătăm noi ce înseamnă furia oamenilor normali, atunci când cretinii şi nenorociţii se pişă pe votul lor!”
Melania Cincea: Să vă fie frică, țara se ridică!
Marin Zuica: Sa fim mândri ca suntem așa cum suntem? Conducătorilor „buni” ce sunteți, de v-ar pune la zid și v-ar da foc, sa pieriți!
Ioan Macai: Astia sunt vipere, nu oameni!
Pancarta purtata de un manifestant: „fara pagube recuperate/nu iesiti in libertate.”
Victoria Stoiciu: Unii ar scoate PSD in afara legii, altii ar scoate protestele in afara legii. O logica a jocului cu suma nula, specifica razboiului, nu unei democratii.
Ciprian Marius: Cu trecerea timpului romanii au cam inceput sa isi dea seama ca sunt mereu furati, prostiti, mintiti si nu mai accepta. A venit vremea ca ai nostri dragi politicieni sa inteleaga ca s-a terminat cu prosteala.
Daniel De Marin: PSD nu are legitimitatea să facă ceea ce nu numai că nu a promis, dar a și negat cu vehemență, când a fost întrebat. Legat de Grațiere, amnistie etc., nu numai că nu le-a trecut în programul de guvernare cu care s-a prezentat la alegeri (și pentru care a fost votat), dar le-a și negat cu vehemență în campanie (inclusiv în urmă cu doar câteva zile a negat că ar avea în plan așa ceva)!
Mihaela Nedelcu: Traim in tara in care se moare pentru ca nu sunt strazi, nu sunt suficiente masini de deszapezit, spitale nedotate si infecte samd, un presedinte care iese in strada pentru anticoruptie si e luat la rost, unde se platesc sute de mii de $ pentru un selfie cu Trump si este felicitat, politicieni cu piscina si vile la Miami si… care dau lectii de moralitate! Prea multe probleme la… mansarda!
Lucian Mindruta: Presedintele anunta referendum pe gratiere si amnistie.
Klaus Iohannis: „Eu îmi doresc o națiune de oameni mândri și liberi, cu politicieni integri, o națiune condusă de politicieni competenți. Pentru a obține acest lucru, pentru mine niciun preț nu este prea mare.”