puls virtual: 2 ian 2017Ovidiu Bajan: de la-nceputul lumii-s doar un suflet/ ce-aleargă zilnic între Rai şi Iad!
Crina Dobre: Nu pot să accept că România anilor 2016 e condusă de birlicii pe care îi văd şi aud de câteva zile vorbind ca la şcoala ajutătoare.
Ovidiu-Adrian Marinescu: Nimeni nu poate să aiba încredere într-o entitate cu dinții stricați!
Aurel I. Rogojan: Suntem un popor cu partide fără ideologie. Suntem o națiune fără Statul de drept funcţional. Constituţia nu este apărată - prin neaplicare şi nerespectare! Necunoscutul este un permanent potenţial de ameninţare. Nu faci ceea ce doreşti cu adevărat, ci ceea ce îţi poţi permite.
Anghel Daniel: Pe sest, Senatul a respins rezultatul referendumului din 2009.
Damian Marian: Totul e pina la bani: unde curge singe, curg si banii.
Ioan Darjan: Nu mai postati poze cu paduri, ca mafia le localizeaza si… le taie!
Cornel Marius: lacrimile curg suvoaie/ peste tara mea iubita;/ Romania se-ncovoaie/ de penali e chinuita.
Rodica Culcer: Avem triumful penibilitatii publice, de care nu vad cine ar putea fi mandru. Ce poate fi mai penibil decat un premier care e tratat ca un baiat de pravalie de un presedinte de partid care se comporta ca un vataf? Grindeanu ranjea ca o sluga penibila la dreapta reincarnarii lui Tanase Scatiu, asteptand sa fie trimis dupa tigari. Nu era lasat sa spuna nimic, dar poate ca nici nu avea ce. Acesta ne este, deci, modelul: liderul de partid conduce dinafara guvernului iar premierul este o marioneta. Asa e si in Iran, unde conduce de fapt liderul spiritual, adica ayatollahul suprem, si asa era si in comunism. Asa e acum si la noi.
Stanoiu Costica: La noi, comunismul nu a invins, ci a fost invins, inainte de a ajunge sa se instaleze de-al binelea. Si, apoi, cine a inventat comunismul, nu… capitaliștii? Vrea cineva să spună că avem capitalism in Romania? Avem sclavagism! Nu trebuie să ne intoarcem inapoi?
Adi Sfintes: Dragnea se dovedește un politician subțire, pe care, dacă l-ai scos din aranjamentele de ciocoi județean și-l scuturi un pic de lindeni, n-ai ce să mai faci cu el, poți să-l agăți pe sârma de rufe murdare a istoriei. Poporul? Care popor? Ăla pe care-l  țineți în mizerie, în sărăcie și promiscuitate, pe care-l manipulați prin latrinele voastre numite impropriu televiziuni, pe care l-ați condamnat la închisoare pe viață în noaptea minții, care a uitat ce înseamnă respectul față de propriile valori? Care nu mai are nicio relație cu demnitatea? Vă înșelați, demonilor, acela nu e poporul. E doar o hologramă care se va risipi  la prima adiere de vânt a istoriei. Iar monstrul pe care l-ați creat vă va înghiți pe nemestecate. V-ați cățărat în prepeleacul puterii cărați în cârcă de propriile minciuni. Și vă purtați ca niște comedianți de bâlci. Nici n-ați putea altfel. Dincolo de bine și de rău, dincolo de marile dezamăgiri ale vremurilor odioase pe care le trăim, România încă mai are suflet. Inima ei încă mai bate. O țin în viață patrioții, românii cu aripi de îngeri.
Aurel Dumitru: Vrem Dreptate si ne vom ridica. Pana cand rabdam securiștii trădători, care l-au ucis pe Ceaușescu sa macine România?
Maria Olteanu: Nu orice excrement poate fi considerat produs digerabil al unei chestii care, chipurile, lupta pt o lume mai buna...
Luci Wint: în tăcerea mea, nu mai vreau să fug.
Gentiloni: rupturile în structura socială a țării sunt cauzate de Internet.
Ileana Suket Vor incerca, probabil, sa cenzureze internetul, pentru a putea controla opinia publica.
Papa Francisc: Anul va fi bun în măsura în care fiecare dintre noi, cu ajutorul Lui Dumnezeu, caută să facă bine în fiecare zi.
Ziarul de Iasi: Pana la vreo alianta/ plec si eu intr-o vacanta!
Marcel Moca: Mă… piş! Ui, iar îmi vine!