PULS VIRTUAL 19 ian. 2017


Romeo Tarhon: Într-o lume infernală/ De pseudo-dumnezei, (…) Într-o lume de supliciu/ Cu cristoși din draci cu pui, / (…) Într-o lume aberantă/ De demenți și maniaci…
Cristi Dinica: Lumea nu baga în seama oameni, ci doar nume, nume MARI :))) Restul sunt… resturi!
George Lixandru: Valorăm exact cât sunt oamenii dispuși să dea pe noi.
Dan Ilie Baterica: Nu mai exista principii, oamenii cred doar in bani si putere.
Gabriel Tora: Omul e jigodie. Stie doar de frica.
Daniel Munteanu: Toti golanii de politicieni l-au iubit pe Dumnezeu, dar nici unul nu s-a gandit si la oameni.
Uli Punct Ro: Nu știu de cine sa îmi fie mai mila: de noi sau de ei. pe ei ii așteaptă Iad-ul după moarte, pe noi in timpul vieții.
Ion Corbu: Noi ce ne dorim? Un preşedinte matur care să respecte, ca în toată lumea democratică şi civilizată, rezultatul alegerilor corecte şi să participe la implementarea Programului de guvernare votat? Sau un preşedinte care visează la Guvernul său şi boicotarea acţiunilor acestei majorităţi?
Nestorius Maximus: Johannis e un cadavru politic.
Doina Popescu: Johannis: „Domnul premier s-a angajat că nu va pune peste noapte aceste ordonanțe, ci că le va supune dezbaterii publice.”
Alexandru Suciu: Dacă-l urmărim pe d-nul Grindeanu, observăm cum grimasele lui sunt tot mai largi, aproape grotești!
Gabriela Drosu: Grindeanu Poate e OM, dar în haita asta, poate să rămână asa?
Ciprian Matei: De ce graba? Ce mai contează câteva luni de zile, când noi, de 27 de ani, ori mergem cu frână trasa, ori stam pe loc?
Lucian Avramescu: Venirea lui Iohannis peste ședința de Guvern putea fi făcută cu mai multă demnitate ”nemțească”. S-a năpustit ca buzduganul în gard. Nu e în regulă. Vrea să oprească? S-o facă altcum. Dar să aibă poporul lângă el, popor care-i plecat acum la distanță mare.
Andreas Viki: Johanis a vrut sa vada si daca trompa elefantilor era ridicata sau nu.
Dragos Patraru: A zis Grindeanu tot: ”Avem o sedință de Guvern ordinară”.
Cristi Danilet: Conform art. 73 alin. 3 din Constituția României, grațierea colectivă se dispune prin lege organică. În acest domeniu nu pot fi adoptate nici ordonanțe de către Guvern, potrivit art. 115 Constituție. Legea 546/2002 arată că numai Ministerul Justiției poate iniția o lege de grațiere. Oricum, trebuie dovedită urgenta. Or, de ieri sau de săptămâna trecută nu s-a întâmplat nimic care să justifice o OUG.
Marta Nora Tarnea: „Este absolut înfiorător modul în care aceste proiecte au fost învăluite în secretomanie. Este practica clasică din sistemele autocrate. Fără dezbatere, adoptare fulger, un complot odios al unei găști de borfași împotriva cetățenilor. Ce urma să întâmple astăzi nu are nicio legătură cu democrația. Am cerut transparență, nu să privim cum fiecare ședință de guvern se transformă într-o acțiune vicleană, azi- de a albi niște infractori, mâine- de a ne limita alte și alte drepturi, totul în deplin secret.” (via Laurentiu Dinca)
Aurelian Mihai: Cat credeti ca mai dureaza ca manipulatorii zilei sa ceara alegeri anticipate? Se folosesc doar de pretextul "justitie" pentru a produce un mare scandal, gen Colectiv! Au pierdut alegerile si nu au liniste! S-au dedulcit la guvernare! Cand Pnl, Pmp si Usr si mai apoi un tupeist nu a promulgat legea care prevedea eliminarea celor 102 taxe, baietii care au iesit in strada unde erau? Dar cand nu s-a dorit marirea salariilor? Ce se petrece, bre? Ne facem ca ne intereseaza binele romanilor?Tovarasii din "strada", preacinstitii societatii civile si ai USR, au scandat in aceasta seara "popor de idioti". Deja se intrece masura!
Ilie Lucian: Chemati minerii sa faca ordine, sa ne bata pe toti, ca suntem niste golani cu scoala!
Lozinca purtata de un manifestant: Vrem sistem de sanatate, nu iertare de pacate.
Florian Coldea: De acum am libertatea de a vorbi!