PULS VIRTUAL 15 ian. 2017Mihai Eminescu: Faceti ca-n asta lume sa aiba parte dreapta/ egala, fiecare, si sa traim ca frati!
Justinian Cioroianu: S.O.S.! disparut omenia. ne invartim in cerc. mai este? ce mai este? unde este?
Angel Christian Drakula: Dimineata toti meritãm sex si… clãtite!
Le mage: "Să nu crezi că nu știu că, atunci când dorm cu tine în brațe, tu îmi pui creierul în locul inimii, inima în locul creierului.
Hris Cam: Avem democrația lui ,,să… trăiți bine!''
Liz Olt: Democratia nu ne apără de totalitarism. Precum nici o lege din lume nu ne apără de mafie. Cu atât mai mult cu cât birocratia este concepută de mafie si prosti. NOI trebuie să apărăm democratia si libertătile, crezând in ele sau protestând in stradă. Suntem singuri in fata tuturor!
George Alexander Strângeți din dinți, deci! Dacă ne mint şi ne-ntorc spatele inventând taxe şi biruri noi sau scutiri de la toate, nu se poate pune impozit pe Libertate!
Aura Aurica Mircea: Vinovate nu sunt doar autoritatile. Noi, cei care acceptam si tacem sau preferam sa plecam din Ro., suntem mult mai vinovati!
Ivan Spartanu Florin: Tacerea este cancerigena si cu cat taci cu atat te ingropi mai mult pana cand nu vei mai putea face nimic regretand ca nu ai actionat atunci cand trebuia!
Willinger Marioara: Iesiti la demonstratii sau vreti sa prindeti serpi cu mana altuia?
Adrian Popa: Romanii, cam 60%, au acceptat umilinta anilor cenusii, fara cultura, fara coloana verbrala. Erau multumiti cu un loc de munca, sa stea la coada, sa poarte caciula clasica ruseasca, pantaloni de tergal. Vai de capul nostru!
Milici Vladimir: Sper că la dreapta mai gândeşte cineva pe termen lung.
George Dumitrescu: E ura şi frica de cel cu ştiință de carte şi care are curajul să-şi făurească singur destinul, prin propria-i pricepere! Nu se acceptă legile şi buna noastră cuviință strămoşească, se preferă să se prade, în loc să se muncească.
Elena Matei Rebei: Majoritatea românilor s-au bucurat la revolutie pentru că voiau mîncare, apă caldă și lumină. Atît însemna democrația pentru ei și atît înseamnă pentru mulți și acum.
Cotrus Ghiorghe Vichi: Suntem un popor cu o inteligenta nativa, dar ne lipseste caracterul.
Ioan Holmaghi: Noi, romanii, gandim influentati de ceea ce vedem - avem nevoie de exemple clare si concrete.
Lucian Avramescu: Presa s-a covertit în curva jegoasă a politicii. Iartă-ne, popor român, pentru trădare!
Mihai Cosmin: ”Toți avem crezuri personale, dar şi facultatea discernământului de a nu ne bate în piept cu adevărul lor şi călcarea în picioare a altor adevăruri.”( Francesca Woodman)
Catalina Relinschi: "Trebuie" sa mulțumim ca, de 27 de ani, ne-au tăiat industria si au vândut-o la fier vechi (cu ajutorul romilor) si au distrus, ca niște termite, tot ce era viu?
Mircea Temesvar: Cum dracu sa fie cineva de acord cu o lege a amnistiei, cand am ajuns in toata tara sa mergem cu mainile in buzunare, din pricina hotilor?
HotNews.ro: Legea preventiei: Firmele NU vor mai putea fi sanctionate de ANAF si alte organe de control, fara sa fi fost prevenite, indrumate si lasate o anumita perioada sa isi remedieze neregulile.
Nicolae Tudor: Este posibil ca un om care ne greseste sa constientizeze fapta lui, sa regrete si sa faca ceva pentru a se reabilita, in ochii sai, macar. Pentru aceasta trebuie ca noi, obligatoriu, sa explicam de ce ne-a durut fapta celui care ne-a ranit. Nu sa ii dam inca o sansa, ci sa ii aratam greseala. Biserica spune ca trebuie sa aratam calea buna pacatosului de 3 ori, si, daca nu intelege, sa il abandonam pe drumul lui, fiindca ne pierdem nisip din clepsidra si avem obligatia de a ne salva intai pe noi. Asadar, iarta si uita, numai dupa ce ai trecut prin cele 3 etape ale dialogului cu cel care ti-a gresit.
Lucian Basa: In BOR slujbasii mai mici ii pupa mana Inalt tiitoruui tronului Caesareei si Capadociei. E un pupincurism de prima clasa.
Sabin Gherman: „In ţara asta nu mai ştii dacă Dumnezeu are stele în jurul lui sau epoleţi!”
Camelia Sanda: Buna cuviință, limita și măsura au dispărut de multă vreme. Ce caută ăștia pe lume, în țara mea?
Dana Ioana Zugravu: Daca nu primesc like-uri de la viață,  like-ul din spațiul virtual e singura bucurie, chiar daca e o minciună.
Romeo Tarhon: Azi pustii, pustiu e totul/ Și străine parcă-s toate,/ Fuge-n mine patriotul,/ Ducă-mă, nu se mai poate...!