PULS VIRTUAL: 10 ianuarie 2017

Dacian Cioloş: "Gaura" nu există!
Ovidiu Popescu: O suma de 10 miliarde nu poate fi ascunsa nici de tine, nici de Dragnea. ptr ca, daca tu ai ascuns-o, aflam in 2 luni, daca Dragnea o ascunde, aflam in 5 ani.
Adrian Asaftei: Apai da, ca i-am vaz’t io , fujeau de rupeau pamantu si banii li zburau din jeburi, ca fluturiI primavara... Hi,hi, hi!!!
Times New Roman: Dragnea, propunere de bun simţ: bugetul va fi băgat pe cardul lui, să fie sigur că nu se mai fură.
Duminica Neagra: Tupeu de infractor: să minți milioane de amărâți că mărești salarii și pensii din bani pe care țara nu-i are, iar după ce câștigi alegerile, faci circ că tehnocrații au fugit cu 10 miliarde!
Ovidiu Albu: Se coace o rascoala in PSD impotriva lui Dragnea: un fost ministru PSD il acuza de „betie a puterii”!
Alecse P Constantin: Guvernul va utiliza ordonante de urgenta pentru ca legile sa nu mai ajunga la promulgare la presedintele Iohannis!
Hodea Maria: Dar credeți ca știe cineva programul EXCEL din miniștri desemnați?
Misu Schengen Jamie: Bah, fie-va mila, nu-l mai lasati pe Dragnea sa vorbeasca. Nu e suficient de ger?
Gina Zaharia: Am deschis uşa şi am ieşit. Afarä, ziua se spăla pe måini cu zăpadä.
Misu Schengen Jamie: Simplu si… „coerent”: Ninge - PSD inchide drumurile. E ger - PSD inchide scolile. Multi oameni sunt nemultumiti - PSD le inchide gura sau... ii inchide!
George Lixandru: Speranţa nu se mai dă pe degeaba, costă mai mult decât ne-am fi închipuit vreodată, poate costa o copilărie, poate costa o tinereţe, poate costa cât ea însăși.
Emilia Sercan: Am dat in judecata 6 institutii ale statului pentru refuz de comunicare a unor informatii de interes public. Presedintie, Guvern, ministele care tin de CSAT. Mi-am promis ca voi da in judecata orice institutie care refuza sa puna la dispozitia presei informatii de interes public.
Lucian Iuga-Popescu: Socialiștii își imaginează o lume ideală, în care oamenii sunt solidari din proprie inițiativă. Dar, în practică, nu e așa: fiecare are interesul propriu, pe care și-l urmează și statul trebuie sa țină cont de astfel de restrictii practice.
Crina Dobre: PNL- Lipsa de organizare înternă, luptele dintre lideri, acuzațiile reciproce pentru pierderea alegerilor, comunicatorii foarte prost aleşi, care ies în spațiul public într-un mod indecent şi slugarnic (vezi Busoi), sau absolut nepotrivit şi în sprijinul psd (vezi Voicu)... Exista o mana de oameni care vor si pot sa faca si un partid intreg aflat in degringolada. In plus, mai exista diversi lideri care mimeaza o opozitie slugarnica si contribuie la confuzia din interiorul partidului, ca si cum ar fi o masa de ioni pozitivi si negativi in goana dupa pozitii stabile, niciunul nereusind sa le gaseasca. Si tot fug, se invartesc, se dau cap in cap, isi fac rau prin lovire... Toate acestea fac din PNL, acum, un opozant slab spre inexistent. Deci... Dragnea poate face tot ce îşi doreşte. Umple spațiul cu ce vrea el, guvernează cum vrea el şi România va avea mari probleme, dacă nu mişcă nimeni imediat. Imi este ciudă că nu mă mai privesc oamenii cu respectul cuvenit elitelor, ca odinioară, ci îmi râd în față, subtil, ca unei neputincioase amărâte, când îmi declar simpatia politică.
Silvia Adriana Bode: Oamenii fara cultura, aia conduc Romania. Cu cit esti mai cult, cu atit iti respecti semenii mai mult.
Ana Ion: Elita tarii este lasata de izbeliste si ia calea strainatatii.
Viorel Paraschiv: Doar prin Românika PSD-istă se moare analfabet!
Alexandrinna Mihail: Imi este tare mila de cei care sustin ca, pana in 1989, nu au avut apa calda, deoarece imi dau seama, din spusele lor, ca ei sunt cei care nu au facut in acea vreme, niciodata, baie! Imi este tare mila de cei care sustin ca, pana in 1989, nu au avut curent electric, si, ca si mine, oricine si-ar da seama ca ei sunt cei care, de fapt, recunosc ca nu au citit carti, nu au invatat, nu au avut preocupari constructive si creative! Imi este mila si de cei care se plang ca nu aveau programe TV suficient de multe. Ei nu organizau "ceaiuri", nu participau la excursii sau tabere! Nici macar remy nu jucau! Casa putea sa-si cumpere oricine, numai cine nu voia nu-si cumpara. Ratele erau avantajoase si nu te suna nimeni, amenintator, sa iti spuna ca ai intarziat cu rata. Eu apar trecutul stiind ca nimic nu este perfect, invatam din greselile trecutului, sa analizam prezentul si sa salvam viitorul. Imi iubesc tara si poporul si asta nu este negociabil.
Mihail Homerillum: Munca oamenilor care produce ceva folositor pentru societate este subevaluata, in schimb „munca” altor oameni, care se afla pe treptele superioare ale piramidei sociale, este supraevaluata.
Remus Constantin Raclău: As fi pentru acordarea "venitului de baza" (corecta expresia, mult mai justa, mai demnitoasa si mai sugestiva decat "venitul minim garantat) tuturor cetatenilor statului, atat celor fara venit cat si celor salariati si chiar intreprinzatorilor, pe principiul "Cine vrea mai mult, sa puna mana sa-si castige "dorintele"!"; conditionarea acordarii acestui tip de venit, de o lipsa a venitului constituie, pe langa o discriminare, un stimulent, pentru un fragment important al populatiei, de a nu face nimic si de a astepta sa le pice "para malaiata"... De ce trebuie eu, angajat, care ma straduiesc sa am un serviciu si sa mi-l mentin, lucrand corect, cinstit si cu dedicatie, dand timp din viata mea acestei slujbe, sa fiu penalizat sau cel putin neluat in seama la impartirea "darurilor" acestei lumi, "daruri" la care eu contribui in mod nemijlocit si substantial? Aceeasi justificare si in cazul intreprinzatorilor: pai... de ce sa ma "chinui eu" sa am idei si sa pun bazele unei organizatii functionale capabile de a pune in practica si de a fructifica concret aceste idei, daca as putea sa traiesc linistit, fara "probleme" nefacand nimic? Dam demnitate fiintei umane? De acord. Si angajatii si intreprinzatorii sunt tot fiinte umane si e corect sa plece cu totii de la acelasi nivel!
Mircea Silivestru‎: Care striga, mai, „Demisia!”?
Alternative News Romania: Catalin Avramescu „SRI si SIE trebuie desfiintate pentru ca nici el, nici alti oficiali importanti din stat, nu au primit informari relevante.”
Daniel Fenechiu: "Procurorii trebuie sa inteleaga ca au un superior politic” (Niels Schnecker, la Romania TV)
Dragomir Porumb: Eiii!! ca nu locuiesc eu in Bucuresti, ca as dori sa vad cine o huiduie sau o jigneste pe Codruta noastra iubita! Cu orice risc, i-as plesni!
Georgeta Magheru: Cainii latra, caravana trece. Ma gandesc ca si daca/dupa ce-l da "poporul" jos pe Ciorbea, ce se schimba? Numeste Guvernul pe altul, care va cere tot mai multe aberatii in slujba PSD. Este un fel de sah-mat la rege!
Ileana Suket: In timp ce voi va etalati fasolea, carnatii si sarmalele, cainii, pisicile si florile pe facebook, in spatele vostru jidanii ( khazarii) va lasa fara pamanturi, ape, energie, case, servicii sociale, tara si lucra impreuna cu cei din alte tari la guvernul lor unic mondial.