PULS VIRTUAL: 1 ianuarie 2017Daniel Banc: Un an nou fericit.! Nu doar o spun, o urlu din adâncul sufletului…
Mihai Cosmin: Doresc tuturor eliberare si descatusare!
Romeo Tarhon: La mulți ani români din lumea/ Tulbure a înrobirii (…) Nu lăsați să vi se-nstânce/ Inima, cum vor tiranii! (…) Cel mai milă mi-e de mine,/ Că voi duce zile grele…
Maria Rugina: În toți anii care vin: viață fără împrumuturi !
Cretu Constantin: Anul Nou 2017 sa va aduca dragoste pentru adevar, intrucat, intr-o epoca de minciuna universala, a spune si a promova adevarul, este, dupa cum spunea George Orwell, un act revolutionar!
Dac Dreptate Adevar Credinta: 2017 sa ne aduca multa putere de lupta, caci vom avea nevoie.
Paul Gabor: Sănătate și minte în cap, Că de mizerii se ocupă cine trebuie.
Irene Balcangiu: La multi ani celor care se considera daci, nu d’aci!
Revista Kamikaze: un sincer „la multi ani” tuturor celor pe care nu ii cheama Ion Iliescu!
Antoaneta Tache: Va doresc mai mult timp.
Tincuţa Horonceanu Bernevic: Dacă vreți ceva, s-aveți ceva!
Ion Corbu: La mulţi ani cu puteri depline. Tuturor românilor.
Maria Olteanu: La multi ani cu experiente din care sa extrageti invataturi!
Anca Cris: La multi ani omenosi!
Hrisostom Filipescu: La mulți ani, suflete frumoase! Să avem ochi care să vadă ce este mai bun și inimă care să ierte ce este mai rău... Eu nu sunt al nimănui. Eu sunt al Tău, Doamne!
George G Buruiana: Sa ne rugam pentru pace, caci e intunecat cerul de nori si furtuna. Doamne- ajuta!
Mari Jeanne Ion: 2017 sa fie mai putin prapastios. Distrati-va frumos si iubiti-va mult!
Oricum, timpul nu exista. L-am inventat noi, sa avem ce sarbatori!
Paul Purea: Dea Domnul, 2017 să fie, în sfârşit, anul de răscruce al Naţiei Române! Şi al Lumii întregi - întru PACE ŞI BUNĂSTARE!
Mircea Gaspar: Anul care vine sa va aduca putere pentru a putea trece peste dezamagiri, nedreptati si lehamite. Va doresc sa aveti puterea de a iubi chiar si oamenii care v-au tradat.
Emilia Sercan: Fiecare zi a noului an sa va fie perfecta!
Yolanda Nicodim: Lasă-te cuprins/ă de fericire şi bucurie... iartă... zâmbeşte... exprimă-te... relaxează-te... respiră profund... iubeşte. Fie ca gândurile bune să-ţi devină realitate!
Crina Dobre: Să nu aveți dureri de cap, de şale, de dinți, stomac si alte organe. Să râdeți cu gura până la urechi, că oricum tot ce e rău trece, măcar tratați viața cu optimism şi zâmbete şi ea vă va răsplăti. Să citiți cărți bune şi să le povestiți şi altora. Să faceți copii, dacă mai puteți. Să nu vă lăsați la mâna proştilor, ei sunt agresivi numai până le dai prima palmă, pe urmă devin mieluşei. Fugiți de trişti, pesimişti şi de cei care pricep puțin, au puterea să vă influențeze negativ. La mulți ani, oamenilor, pe oriunde ați fi!
Valeriu Dg Barbu: Acest damnabil feisbuc să poată deveni o sală sau un cer în care nimeni să nu mai aibă motive să fie trist, flămând, bolnav, amenințat de război, preocupat pentru bani... globalizarea sa fie... iubilizarea!
Mioara Manoila: Iubirea sa va cante in ecouri!
Anghel Aurel: Sa ne iubim si sa nu masuram nimic!
Melania Cincea: Să aveți un An Nou al mai binelui în toate.
Boban Elena: Frumusețe în ochi si suflet!
Ovidiu Bajan: o viață nouă un destin decent/ cu oameni care înțeleg iubirea/ unde Iisus să nu mai fie-absent/ şi unde nu conduce Nesimțirea. (…) îmi vine să trec lumea prin prăpăd/ fără cuvinte nu am niciun rost/ nu ştiu de ce şi unde au fugit/ dintre voi toți sunt cel mai mare prost/ puteți să vă-nchinați eu am murit!
Gheorghe Ungureanu: Tuturor romanilor sa le mearga bine, iar eu sa fiu ultimul!