PULS VIRTUAL: 30 decembrie 2016Robert Peter: Vad ca toata lumea asteapta… ceva!?
Horia Grancea: La ce gândești?
Alexandru Aricila: Parcă îți este teamă så mai spui că gândești, când vezi atâta tâmpenie în jurul tău.
Angel Christian Drakula: Vine Revelionul. Daca dragoste nu e, facem?
Mircea Ivanof: Mi-aș pune niște întrebări... dar tare mi-i că stric ”spir(i)tul” Crăciunului.
Constintin Macaw:  Intrebarea este... cam cand? Caci, speranta... o muri ea ultima, dar tot ii vine candva randul.
Crina Dobre: Inchid ochii luptând de zor, pentru ce anume, nu ştiu nici eu. Probabil ce nu-s în stare să aşez în mine, încerc să aşez în alții. As vrea ca preşedintele Iohannis să fie omul care să riste totul pentru însănătoşirea nației române! Să refuze toate propunerile măscăricilor neamului, să se declanşeze procedura pentru referendum, să stau în stradă noapte si zi până moare psd-ul în chinuri! Aş vrea dizolvarea parlamentului, alegeri anticipate, foc şi pară la fundul lor şi pe urmă să vedem cine sunt angajații românilor şi cine sunt românii!?
Victoria Simulete: Cand se va trezi Adormitul din padurea frumoasa de la Cotroceni si cand va respecta legea majoritatii! Pana atunci, impreuna cu Ciolos, golesc vistieria, dau miliarde la straini, aurul tarii, isi cumpara mobila de lux la Cotroceni si.. mai si rad de romani!
Gabriel Tora: Din lac in put!
George Con: Bine ca a apucat ciolos sa mai facă ceva ,,bun”- a  înghețat salariul minim! Sa traiasca el si ma-sa si neamtu’ cu 900 lei/luna!
Maria Mara: Salariile de kk au stricat conceptul de munca.
Esther Esty: A fost ferice pentru unii/ Cu mult belşug şi bucurie,/ Iar alții poate şi-au ros pumnii/ De mult amar şi sărăcie.
Mircea Dăian: Vă place cum este în Germania ? Este așa pentru că lumea aia a cerut. Dar în Olanda, dar în Europa de Vest vă place cum este? Este așa pentru că lumea aia a cerut.  Dar în România vă place? Este așa pentru că aia cere lumea! Simplu...
Nicolae Tudor: Dupa revolutie era vorba sa vindem ceea ce regimul comunist facuse prost, adica sa pastram fabricile rentabile pentru economia tarii si sa aiba locuri de munca poporul roman, nicidecum sa le vindem pe cate 1 leu! Un tribunal ar putea condamna intorsatura pe care au luat-o lucrurile. Pe cand?
Ion Corbu: Guvernările sunt necesare pentru că oamenii nu sunt îngeri. Niciunul. Dacă vom tot căuta îngeri, România riscă să iasă din istorie.
Doina Raduica: Întotdeauna exista lupta între bine si rau, asa ca aveti încrederea ca atata timp cât doriți bine oamenilor si pt .el luptați, veți învinge! Liviu Dragnea: „Binele învinge; cu condiția ca îngerii să fie foarte bine organizați. Noi nu suntem îngeri. Dar vrem să fim bine organizați”.
Alin Simion: Romania ar fi aratat altfel, daca exista un alt sistem de valori sau educational.
Romeo Duțu: Nu mai sacrificați oamenii buni!
Sorin Anghel: Miza este mult mai mare: trebuie terminata praduiala tarii. Chiar daca statul nu mai are mare lucru, tara mai are cate ceva, paduri, minerale, populatia mai are proprietati neluate inca de banci... E razboi crancen.
Marian Antonescu: Referendum! Pedeapsa cu moartea pentru tradarea nationala si subminarea economiei nationale!
Mariana Kremser: Armata Romana sa pazeasca Banul Public ! Nu doar Coruptia este in Metastaza, ci si nesimtirea este in metastaza, prostia si minciuna sunt in metastaza ! Toti sunt disperati ! Si, stiti de ce? Pentru ca au pete, pentru ca ii mustra constiinta, pentru ca au facut fapte de care vor sa se "spele", vor sa acopere "mizeriile" si sa pastreze "scaunele". Totul a fost cangrenat, pentru ca Romania nu a avut, la timpul potrivit, Justitie. Sa speram ca avem macar acum!  
Zenovia Fortzu: Din totdeauna justitia a fost subordonata partidului aflat la putere, ce sa mai discutam; o vom lua in gusa mereu pana se vor DEPOLITIZA toate institutiile statului. Pana atunci… sa murim sanatosi, ca, oricum, pe ei ii doare la basca!
Sfântul Maxim Mărturisitorul: Nu mancarile sunt rele, ci lacomia pantecelui; nici facerea de prunci, ci curvia; nici banii, ci iubirea de bani; nici slava, ci slava desarta. Iar daca-i asa, nimic nu e rau din cele ce sunt, decat reaua intrebuintare, care vine din negrija mintii de-a cultiva cele firesti.
Alexandru Bria Bogdan: Se guvernează în România de azi cu amenințări cu moartea! Ar trebui să se autosezizeze instituțiile care se ocupa cu așa ceva! Sau… ele amenință????Întreb și eu, așa, ca țăranul!
Stanescu Gina: sri nu moare!
Constintin Macaw: Mi-am dat seama (din nou) ce maro arata viitorul in mintea "politicienilor" romani. De-ar fi sa am rabdare cat oceanul,/ Putere cat sa pun furtunilor capac,/ Si-ntelepciune de-as avea cat magicianul,/ Eu nu as mai fi om. As fi... copac!
Cristi Dinica: Ca sa fie clar! Societatea nu e capabila! Nu are conștiință!
Clopotel David: Oile n-au discernamant!
Dorin Ciobîcă: S-au adunat toţi sărăntocii de pe feisbuc, ca să cotcodăcească. Mâna pe carte, băi!
Ileana Suket: Nu sunt importanta pentru omenire si nici voi individual, niciunul, dar… toti-impreuna, da.
Mariocristian Almasanu: Ne căutăm ca să ne aflăm nu dezidirile, ci înălţările firii, frumuseţea dăinuitoare, în ciuda a tot şi a toate, şi lumina odihnitoare.
Adriana Moscu: Aoleu, mai puneți mâna pe gramatica - ne curge sânge din ochi!!
Marian Ghervasa: Omul nu a invatat inca sa-si dea singur un sens existentei sale, trage din rasputeri pentru a se conforma standardelor unei societati ce-si are bazele in dogmatismul religios, spiritualitatea duala ori eruditia inselatoare cu tenta de grandomanie. "Omul bun" va trai intr-un continuu zbucium, o cautare inversunata a unui rau pe care sa-l transforme in propria viziune a binelui, spre glorificarea inconstienta a propriei identitati, iar notiunea de pace interioara ii va fi straina cu desavarsire, in timp ce omul autentic va trai intotdeauna de dragul experientei vietii iar actiunile sale vor fi flexibile, rabdatoare si pline de compasiune manifestata in proiecte menite sa sustina un vis cocreator colectiv, in care fiecare isi poate gasi un loc.
Liviu Armin Avram: Omul care nu are grija zilei de maine, isi dezvolta intelectul. Daca e sa aleg, aleg o societate unde totul e asigurat pentru a da o sansa fiecaruia sa se dezvolte, pentru ca una saraca nu va genera decit oameni cu un nivel f. jos.
Aurel Buricea: fierbe in cer timpul ca apa pe plita (…) azi trec printr-o lume de moarte invinsa.
Alexandru Bolache: Uneori, poate, avem nevoie de o poveste care să ne spună că viața merită trăită, că viața este doar o călătorie, o poveste repovestită!
EleNico Nicoleta: Nu fi dezamăgit de lumea care se rupe... Lumea rupta așteaptă în întuneric sa primească lumina din tine.
Mircea Costache: Totuși, unde sunt românii?!