PULS VIRTUAL 29 dec 2016Dan Paraschiv: A venit moshul la tine? Dar Iisus?
Ionica Tarau: Puternic ne-a zgaltait Doamne-Doamne!
Daniel Bush: No… asa, Doamne, mai zguduie din când în când pământul, poate asa se mai trezesc și romanii din somnul cel de moarte...
Paraschiva Bobes: Numai Dumnezeu stie ce va face cu noi!
Petre Gheorghe: In sfarsit, s-a miscat ceva si in Romania!
Anca Eremia: Alo, Bucuresti: e totul bine?
Constant Damboianu: Denea nu doarme!
Adrian Robertin Dinu: La 1,20 Oana Roman a căzut din pat.
Doru Braia: Azi-noapte, pe când se gândeau mai intens la soarta țărișoarei, Dragnea și cu Tăriceanu au trecut în revistă și starea Justiției, cu miile ei de dosare încă nerezolvate... Și cum parcurgeau ei așa, cu intensitate cerebrală, cauzele aflate pe rol, au constatat că tocmai dosarele lor sunt cele mai deasupra pe... "Golgota" coperților de carton... Au privit unul la celălalt, înfricoșați de ceea ce-i va putea aștepta, și deodată au izbucnit simultan într-un plâns convulsiv, de s-a cutremurat până și Pământul... Era fix ora 01:22!
Marcela Tusca: Cerim președintilui Dodon sî interzicî propagariea cutremurilor din România pisti Prut! Auzi obrăzniciie pi românii iștia: ni scoalî și din somn!
Seful Corpului de Control al premierului: Cand va lovi un mare cutremur, NU VA BAZATI pe institutiile statului - ele sunt de fatada!
Stelica Balanoiu: Ce mama dracului mai putem face sa trezim Neamul Romanesc si sa nu-l lasam sa moara?
Mircea Ivanof: Oare de ce cutremur este nevoie, în viața ta, pentru a fi nevoit să te concentrezi pe aspectele importante ale ființei tale? Oare când vei investi timp, energie și în bani în: sănătatea ta (fizică, mentală și spirituală), în echilibrul tău (fericirea ta), în educația ta (dezvoltarea ta personală), în creșterea ta duhovnicească (studiind Biblia), în relații (cu tine, cu semenii, cu Dumnezeu)?
Crina Dobre: PNL! Scoateți experții în Constituție la televizor! Îi aveți "în casă", sunt cei mai buni! Ori luptați, ori nu!?
Gavril Bale: Se vrea razboi civil in Romania!
Ivan Spartanu Florin: Fara o gandire libera nu veti evolua. Minoritatea cu o gandire de inalta clasa nu isi risca "siguranta" pentru o majoritate de primitivi. (…) JE SUIS MAMALIGA!
Aurel Dumitru: Revolta se apropie......
Wolf Tilica: Faptul ca meduza a trait fara creier 650 mil ani, da sperante la foarte multi oameni.
Ion Tudor: Da’ ce este atît de greu ptr mintea omului sa judece, sa înțeleagă?
Ovidiu Bajan: această viață e mai mult regret/ şi e făcută mai ales din plâns/ am fost creat să nu pot fi concret/ şi trupul nu îmi e îndeajuns!
Aurelian Mihai: Un amic imi spunea ca locurile de munca in tara asta le creează Dumnezeu! Salarizare în raport cu activitatea prestată pentru a trai (nu a supravietui) în România, nu avem!
Ioana Ilie: Cand demnitatea este egala cu minciuna, hotia, tradarea, toate vorbele care se spun, degeaba sunt! Cand ADEVARUL este aproape inexistent, despre ce trai decent, scris in Constitutie, vorbim?
Lulea Marius Dorin: E un fel de sclavie modernă. Îți dă bani cât să mănânci.
Ileana Suket: Si saracia tot crima impotriva umanitatii este.
Paul Purea: Peste România urlă lupii. Şi frigul. Şi sărăcia. Şi minciuna. Poporul îngheţat, aşteptând într-o staţie de veac, nu ştie dacă trebuie, mai întâi, să-şi sufle în mâini, ori să aplaude pe cei ce se cred, încă, politicieni.
Aurel Buricea: lovit de soarta fara mila/ merg schiop si rau adus de spate/ Iisus imi vorbeste-n sila/ cu mainile de timp legate.
Raisa Ekaterina Ivatenko: Sa nu-mi lasi cerul fara stele, sa nu-mi lasi sufletul sarac/ Caci haina-nsingurarii crude n-am vreun pacat, sa o imbrac.
Antonela Lenuta Moraru: România e pierdută de mult.
Ion Corbu: Ziariştii bagă băţul prin gard. Ei sacrifică şi ţara pentru ratting!
Dorin Farca: Nici chiar presedintele (actual) probabil nu are acces la ce nu vrea SRI.
Ionel Nelutu Dragoi: Politica e scapata de sub control. Orice  institutie e condusa farà Dumnezeu.
Ernest Bernea: Fiţi sinceri şi curaţi în tot ceea ce faceţi, ca şi când Dumnezeu ar fi de faţă!
Mircea Vintilescu: Când onoarea, moralitatea și demnitatea dispar din alcătuirea ta trupească, atunci TU nu mai te poți numi om, ci ai devenit o lichea care vei da socoteală aici pe pământ, în timpul vieții tale pentru toată impostura pe care cu bună știință ai promovat-o.
Justinian Cioroianu: Desteaptă-te, române, caci e mai bine sa fii treaz si sa-ti privesti direct in ochi calaul, ca sa-i ramana pe retina ta imaginea ca si o proba concreta pentru un eventual proces al dreptatii si echitatii ce va avea loc in viitor!
Monica Nicoleta Donose: Frustrant este ca drepturile constitutionale au devenit interpretabile.
Radu Gologan: Patriotism inseamna sa plangi cand soarta tarii depinde de prostia unora!
Adriana Popa: Umanitatea a murit demult! Puținii care mai simt și altceva decât foame, sete și agitația pre-coitus vor fi îndepărtați ca niște corpi străini de acest ocean de zombi cu pretenții de neo-intelectuali. Eu nu voi aștepta, mă voi retrage singură.
Cristi Dinica: Vreau sa formez un grup de OAMENI (nu lume) inteligenți ca sa căutăm o modalitate sa ne teleportam de pe planeta asta!