PULS VIRTUAL: 28 DEC. 2016Cristi Dinica: În România totul este formal (inclusiv Statul) iar legea o impune doar cine o poate impune! Societatea nu caută cunoașterea, caută măreția! Cei care "sunt", îi chinuie pe cei ce "nu sunt". E buna mâncarea din plastic!?
anacronic.ro: Avem nevoie, mai mult decât orice, să înțelegem cum am ajuns într-o fundătură culturală, politică și socială, care sunt erorile intelectuale comise de-a lungul timpului, cine sunt corifeii dezastrului cultural contemporan și cum putem restaura demnitatea omului și a culturii.
Patriarhul Pavel al Serbiei: După Dostoievski, pâinea este cea mai importantă. Pe cel ce-ţi dă pâine, pe acela îl vei urma. Dar dacă acela începe să pună stăpânire asupra conştiinţei tale, tu îi vei arunca pâinea şi-i vei urma celui care-ţi descoperă rostul existenţei tale. Omul mai degrabă va primi să moară decât să trăiască fără rost.
Andrei Popescu: După căderea comunismului, toate gunoaiele societăţii româneşti, toţi aventurierii şi şmecherii fără vreo meserie şi fără vreun Dumnezeu, mulţi comunişti de mâna a doua şi mulţi securişti lăsaţi de capul lor şi-au încercat norocul în politică, în afaceri, în media. Desigur, numai în numele democraţiei. Destui dintre ei sunt astăzi în puşcărie, alţii, şi mai numeroşi, se pregătesc pentru puşcărie...
Henry James: Prima regulă în raporturile noastre cu semenii este de a-i lăsa să fie fericiţi aşa cum înţeleg ei, atât timp cât nu ne incomodează pe noi.
Traian Băsescu: Oameni din sistem s-au făcut unii pe alții doctori, și-au dat singuri pensii.
Vasile Puşcaş: Acumulările din zona economică nu s-au regăsit decât modest în sectorul social (nivel de trai, sănătate, educaţie, pensii etc.) din cauza neaplicării politicii de coeziune socială şi a redistribuirii venitului naţional în defavoarea grupurilor productive şi a clasei de mijloc.

Dita Puiu: Nu este de ajuns să votezi, azi trebuie să susții votul în stradă!

Ovidiu Bajan: De ale mele gânduri o coasă se ascute.

Ileana Suket: Oare cati sunt fara nici un venit in Romania si cati vorbesc despre SALARUL DE BAZA GARANTAT, NECONDITIONAT?! Drepturile nu cad asa din cer direct, trebuie sa luptati pentru ele! Veti muri multi de foame, randuri intregi, apoi altele la rand si tot asa, pentru ca acesta este neoliberalismul, dictatura economica-financiara.
Laurentiu Butufei: Romanii nu sunt genetic structurati pentru comunism. Urmasii razesilor lui Stefan s-au retras in munti si au luptat cu arma, ani de zile si cu pretul vietii, contra comunistilor care veneau sa le confiste  "pamanturile lor" daruite de Stefan voda ca recunoastere a meritelor in lupte.
Marian Bolovan: Ei pun accize! Pe timpul lui Ceaușescu puteam cumpăra 2 pachete de țigări (Mărășești la 2,25 lei/pachet) la prețul unei pâini (4,5 lei)!
Corina Bacanu: Aș reintroduce pedeapsa cu moartea pentru criminalii pe care îi amuză durerea și suferința oamenilor și a animalelor.
Bancu Hans Ionel: Sa implantam corpuri de otel in trunchiurile arborilor, ca sa le rupem utilajele de taiat!
Romeo Tarhon: Jocul politic este perfid și întotdeauna pierde poporul, indiferent cine și ce câștigă.
Jodie Brown: Ma declar invins si biruitor!
Maria Iana: Vad ca politica face toata lumea si de sarbatori, da' dragoste mai face cineva?