PULS VIRTUAL, 26 DEC.2016Raisa Ekaterina Ivatenko: Trebuie sa zic ceva care sa va faca sa scapati tuica fiarta in poala : conducatorii de acum va mint ca e purcoi de crestere a economiei nationale, dar stiu bine ca n-are cum sa creasca ceva ce nu exista, si taman d-aia, in Noul Cod Penal, au eliminat Art 165 din vechiul cod penal care prevedea infractiunea de Subminare a Economiei Nationale. FRAIERILOR!

Didina Onica: Noi care am trait in comunism , asteptam dupa lovitura din '89 ...
Sa cresteti voi o generatie noua sa traim .ca afara ....DAR A TI DOVEDIT CA SUNTETI MAI PERICULOSI SI AVARI DECIT NOMENCLATURA COMUNISTA ...( sunteti care de care mai mafiot in ale FURATULUI

Alexandru Bria Bogdan: Nu numai de Crăciun, în general nimeni nu merită să fie singur sau înfometat! Și totuși sunt. DE CE OARE?????

Liviu Armin Avram: Un guvern care permite ca un singur om sa moara in strada, fara adapost, incalca Constitutia tarii, drepturile omului si este, astfel, in ilegalitate.Un singur om, daca-si asculta vocea (intuitia) poate schimba destinul intregii omeniri. Omul obisnuit nu viseaza, el se supune orbeste povestii hipnotice despre lume. El si-a uitat unicitatea, natura de creator.

Maria Rugina: Credeam că-n fiecare om, zidit în ordinea cerească,/ Se află-ascuns mărgăritatul, ce-așteaptă doar să strălucească./ De-aceea picuram discret, pe mâlul gros, încețoșat,/ Lumina sufletului meu, tot ce aveam eu mai curat.../ M-am înșelat și-mi este greu, dar nu mă pierd în lamentații,/ Putini sunt purtatori de semn, majoritatea-s imitații!

Mircea Vintilescu: Fiecare avem nobila obligație de a gândi și mai ales de a acționa pentru binele familiei noastre, a aproapelui nostru, a colectivității în care trăim.

Tasenţe Tănase: La noi, bogaţii – parveniţii şi oportuniştii- merg pe frunte cu certificatul de infractor şi nimeni nu se atinge de ei. Procurorii sunt mult prea ocupaţi să vâneze elevi, profesori, mici comercianţi şi… vedete, decât să se ocupe de infractori care au avut contracte imense cu statul, pe care nu şi le-au onorat, ci doar au încasat bani. Bogaţii occidentului, marea majoritate, au averi, dar şi respectul oamenilor. Dar şi clasă. Dar şi stil. Dar şi cultură. Dar şi rafinament. Bogaţii români au bani şi… cam atat!

informatii-agrorurale.ro: De bună voie ne blindăm cu armele întunericului. Nesiliţi de nimeni ne înflăcărăm simţurile, privirile, gândirile, trăirile şi vorbirile de rău. Prea dăm voie să pună şeaua şi căpăstrul pe noi fel şi fel de maniere, diversiuni gusturi şi atractivităţi “incendiare”… Ne lăsăm prea uşor ademeniţi şi apoi terorizaţi de pofte care mărşăluiesc peste puterile noastre. De ce acceptăm aşa de uşor să devenim dependenţi de gusturi şi pofte care fac din oameni neoameni? Daca Papa a început rebranduirea Vaticanului, anunţând inclusiv că sărbătoarea concepută de oameni pentru naşterea lui Isus (Crăciunul) este o mascaradă de rentabilizat comercianţii; dacă a spus că închinarea la icoane şi la statui este un păcat; dacă a spus că mântuirea nu este condiţionată, noi de ce impunem pomeni, mătănii, atâtea taxe şi impozite? Papa a “avertizat că lumea îşi pierde credinţa” prin păstrarea în centrul ei a icoanelor. Sfânt, Sfânt, Sfânt este numai Dumnezeu. (Isaia) Lui şi numai lui trebuie să te închini. Pentru că el a făcut totul, nu sfinţii.

Ovidiu Băjan: Se naşte Iisus, degeaba se naşte…

Florescu Marilena: Avem țara plină de hoți și mafioți, care au furat și distrus tot, deoarece avem o biserică ce se ocupă de afaceri, populată de indivizi cu educație precara, unii dintre ei de-o incultură înfiorătoare, care nu pot produce cetățenii educați ai României de mâine. Biserica nu a schimbat un milimetru din moralitatea acestei țări, după 1989. A păpat, însă, sute de milioane de euro, în biserici goale și golite de Dumnezeu, în vilele, afacerile, mașinile de lux etc. ale preoților și ierarhilor bisericii. 

Ganduri din Ierusalim: Trebuie să ai puterea să nu ceri nimic lui Dumnezeu (nici măcar mila), să ai bun simț, să ai nădejde și să aștepți să apară omul de care ai nevoie în viață. Când Dumnezeu trebuie să-ți dea, te caută El, și-ți dă! Nu trebuie să-l cauți, nu trebuie să-i ceri, trebuie să aștepți. Numai tu să meriți.

Corina Băcanu: De Crăciun, vă doresc să nu fiți mai buni. Să fiți ai dracu', să vă luptați pentru drepturile voastre la sănătate, la fericire și la viață. Să vă pese de cei neajutorați știind că durerea pe care o simțiți pentru nefericirea altora vă apropie de Dumnezeu.

Cristian Terran: Eu va doresc sa va treziti.... sa realizati in ce fel de lume traim, sa nu va conformati regulilor, sa ii ajutati pe cei ce au nevoie, sa fiti cat mai independenti si liberi de orice forma de constrângere, sa fiti oameni tot anul!!! Va doresc sa gasiti adevarul din jurul vostru si sa nu il respingeti din cauza prejudecatilor! Va doresc sa ii ascultati pe toti cei pe care ii considerati inferiori si sa ii intelegeti - pot fi superiori voua!

Aurel Dumitru: Doresc ca cei ce ne-au jefuit 27 de ani, sa aiba mila de noi si de copiii nostri. Ei au furat steagul, noi am ramas cu… gaura!