PULS VIRTUAL 25 DEC.2016Ovidiu Băjan: Te rog să te naşti şi aici, Iisuse!

Jenniord: Cred ca oamenii mai au inca ceva christic in suflet, trebuie numai sa inlature cind si cind valul ce le acopera ochii si sufletul, adeseori.

vaca la păşune: Toate sunt desertaciune, dar oamenii prefera sa traiasca in culoare. Iisus n-a umblat printre oameni sa ne spuna ce nu este, ci sa le dea si sa arate ce este; nu pentru ca a putut schimba pe oricine a voit, a dat ideea si speranta ca se poate.

anda_elena: Nu prea mai avem legatura cu El... Noi vrem bogatii, stralucire, faima - uitam ca Hristos s-a smerit si s-a nascut in iesle. Am devenit rai, surzi, cruzi... Cred ca doar vestea adusa de glasurile copiilor ar mai putea sa ne trezeasca la Viata.

Unknown: Am devenit egoisti, fiecare lupta pentru el. Valorile morale sunt inlocuite rand pe rand. Ne "civilizam" traind in frustrare. Inca mai exista valori, dar ratacite.
Amaya: E trist sa stii ca toate lucrurile pentru care Craciunul ar trebui sa fie s-au transformat in simple vorbe...
Dumitru Istrate Rușețeanu: Drepturile omului sunt cam… strâmbe!
Gânduri din Ierusalim: In trecut, oamenii erau nevoiti sa faca mari eforturi pentru a obține lucrurile pe care, astazi, le obtinem cu mare usurinta. Se confruntau cu pericole, boli, foamete, fără a avea cele mai elementare mijloace de protectie. Trebuia ca ei să aibă suflete puternice, care să reziste și să îndure si nu sa moară. Doar foarte puțini oameni isi puteau respecta capriciile proprii. Din cauza dificultăților din viata oamenilor, ei aveau o nevoie zilnica de Dumnezeu, iar, pentru ei, frica de Dumnezeu era o necesitate. Viața dificilă era un mijloc adecvat pentru credință, urmand lui Hristos, în viață, in mod spontan. Astăzi, oamenii lucreaza nu doar pentru a-si asigura nevoile lor de bază, ci pentru a-si asigura nevoile patimilor. Placerile au scăpat de sub controlul lor si încep să dea naștere patimilor! Pasiunile omului au eviscerat lucrurile bune ale pământului. Nu putem sa ne asteptam decat la mai multe greutăți și suferințe. Acum am intrat în etapa de lipsuri, mai apoi vine… foametea!

Iulia Andreea Grad: Cine îl cunoaște pe Dumnezeu, nu își va negocia valorile!


Boureanu Georgeta: Polonia L-a declarat recent pe IISUS HRISTOS Rege al Poloniei!
Chiar cred ca ceva interesant se va intimpla cu tara noastra, sunt in asteptare! Doamne-ajuta si ne lumineaza sa intelegem ca suntem un popor ales, chiar daca suntem pacatosi!
Scurtu Sorin Izvoras: Am cerut întotdeauna ca, acela care să fie „votat” ca unic conducător, să fie DUMNEZEU.
Doru Georgescu: Astia sint romanii: ei sustin legea care baga religia in politica, ei se considera tradati de aceasta lege.
Tudor Artenie: Revoluția nu se va termina până nu vom ști tot adevărul.
Pitu Gorea: In 1970 Romania era asemeni unui colt de rai, acum cu ce seamana?
Catalin Constantin Ilie: Din ’89 a inceput declinul acestei natii.
Vlad Carmen Ovidiu: 27 de ani de sărăcie si hotie. Unde ne indreptam? In Intuneric!

Elena Carp: In primul si in primul rand este nevoie sa se distruga toate televiziunile mincinoase care sunt cea mai periculoasa arma care manipuleaza in masa.

Miclos Adrian: Este cumplit sa-ti doresti sa te intorci la ceva care a existat si acum lipseste.
Stirbu Petrisor: Mâncare...Mâncare...Mâncare…
Ionela Bodea: Pe actuala conducere o doare undeva ca tu ai, sau nu, ce sa mananci...
Mariana Mircea: Suntem bataia de joc a politicienilor, care sunt mai rai decit impuscatul!
Daniel Lepadatu: Lucram pentru niste salarii mizere la patroni străini ordinari! Am fost înrobiti in propria tara!
Cosmin Paul: Cica ,,LIBERTATEA si DEMNITATEA poporului roman".  Suntem liberi sa ce? Sa ne chinuim sa traim?
Corneliu Numele: Am sperat la ceva mai bun, dar am ajuns mult mai rău.
Teodor Apafaian: Muncim pentru putorile din guvern si din parlament. Noi ne mulțumim cu ce primim, ei nu se mulțumesc cu orice le-ai da si oricat!
Ana Boca: În alte țări a durat mai puțin instaurarea adevăratei democrații, la noi va dura… o viață de om????????
Constantin Carp: Trebuie Reconstruit totul conform Adevarului Suprem, altfel... Romania va arde!
Marian Bolovan: Băi, prostule (Crăciun Fericit !), pricepe, dreaqului să te ia că toate partidele fac rău si că eu vreau să le desființez. PE TOATE!
George G Buruiana: In mine creste ura pentru toate natiunile meschine. Nu e bine, imi spune mama, dar e bolnava tara mea, la fel ca ea. Toate ma fac sa intreb cine a bagat frica in noi? Ridica-te in picioare, romane, chiar daca doare cel mai tare!
Roxana Singeorzan: Sunt bucuroasa ca Iisus s-a nascut si in inima mea!