PULS VIRTUAL: 24 DEC. 2016Romeo Tarhon: În noaptea de Crăciun românii-s triști/ Și se prefac și ei că-s, totuși, fericiți (…) În noaptea de Crăciun, c-un ochi râzând/ Și cu un ochi plângând, printre străini,/ Românii îi blesteamă lăcrimând/ Pe alți români nemernici și haini...

Geta Stefan: Drepturile omului sunt pentru unii, nu pentru toti.
Maria Iana: In Romania nu poti trai daca nu te murdaresti, dar sa ramai vesnic intr-o anumita functie sau… sa…?
Alexandru Bria Bogdan: Îmi vine să emigrez în munți, când văd atâta ură și mizerie politică !
Petru Florescu: Au trecut 27 ani de la împușcatul si romanii sunt mai prosti decat in comunism.
George Lixandru: Fantomaticele prezenţe ale celor denumiţi în acele zile, generic, „teroriştii”, au ţinut sub foc locuri şi instituţii, au lansat zvonuri şi au indus haos şi spaimă atât în rândurile popu­laţiei, dar şi ale militarilor. Suntem astăzi după ani de investigaţii jurnalistice în măsură să vă prezentăm cine erau aceştia, cum erau organizaţi şi ce mi­siuni aveau. Este vorba de luptătorii din „Rezistenţă”, care erau pregătiţi din timp să acţioneze în clandestinitate şi chiar independent de unităţile obişnuite ale Armatei, în cazul unei iminente invazii străine a teritoriului naţional. Reţeaua ultrasecretă a acestor luptători a fost atunci activată. Nimeni nu a dorit să îi indice pe „terorişti” până acum şi au ocolit adevărul dintr-un motiv foarte simplu: sunt peste tot, sunt printre noi, sunt de diferite profesii, femei şi bărbaţi, intelectuali, muncitori şi agricultori, tineri şi oameni în vârstă.
Jenny Sonesson: In Romania exista o criza umanitara in desfasurare. Nu este sustenabil ca milioane de cetateni UE sa traiasca in disperare. Daca politicienii din Romania nu arata o dorinta reala de schimbare, atunci este necesara o discutie cu privire la viitorul tarii in Uniunea Europeana, in conditiile in care nu sunt indeplinite criteriile de la Copenhaga.
News: Un barbat a dat 100 dolari unui cersetor (convins fiind ca barbatul va risipii banii lui pe bautura si tigari). L-a urmarit pentru a vedea ce face. Cersetorul a cumparat mancare pentru prietenii lui fara adapost, apoi a impartit mancarea.
Aurelian Mihai: Betia puterii il face pe om sa devina orb, surd si nepasator, inaintea celor care i se adreseaza! Apoi devine mut cand trebuie sa se bata pentru drepturile celor pe care ii reprezinta! De ce nu ne implicam, oameni buni? Avem drepturi! Chiar ne place sa traim in saracie? De ce nu-i obligam sa lupte pentru noi?
Ioan Someșan: De ce România, o țară atât de frumoasă și de bogată, a fost și a rămas mereu, până astăzi, o țară săracă, cu oameni, în marea lor majoritate, săraci !?  -  toți au gândit și acționat așa cum spunea marele I.L.Caragiale (citez din memorie ! ): „când mă gândesc la țărișoara mea, la România…” mă gândesc doar la buzunarul meu.
Florin Zamfirescu: ROMÂNIA: „Hai să-i alungam pe cei care ne vor răul! Hai să ne curățăm ogorul si casa! Hai să fim, in sfârșit, fericiti!  E atat de usor, numai să vrei si sa-i promovezi pe cei care te respecta!... altfel, parcă te văd, POPOR român, uitându-te peste garduri si plângând că n-ai știut să mă păstrezi!”
Yolanda Nicodim: Am învățat să respect și să accept alegerile celorlalți... chiar dacă acestea îmi influențează viața și îmi răstoarnă universul.
Florescu Marilena: Nu plange ca nu ai papuci, bucura-te ca ai picioare…
Hrisostom Filipescu: Dacă iert pe cineva, încep să-l iubesc. Fără a iubi și a fi iubit, sufletul omului se usucă și moare. Ca să se întâmple minuni este nevoie să iubim. Uneori în suflet e mai cald ca în brațe. Nimeni nu a reușit să măsoare cât poate inima să ducă.
Liviu Dragnea: Vreau sa văd oamenii râzând pe strada. ... și să vorbească tare prin restaurante... acum vorbesc in șoaptă, le e frică.
Ernest Bernea: De ce stau oamenii la pândă şi se vânează unii pe alţii ? De ce cred ei că au loc în lume numai atunci când dispare altul? Locul tău, locul darurilor proprii nu ţi-l poate lua nimeni; îl ai odată cu viaţa.
Casian Balabasciuc: Unul din proastele obiceiuri pe care le avem în fire este să desfiinţăm oamenii înainte de a-i vedea ce pot cu adevărat, înainte de a-i vedea la treabă.
Anton Gheorghe: Când îți este indiferent ce se întâmplă in jurul tău înseamnă că îți este indiferent si ce se întâmplă cu tine însuți! Daca veșnicia s-a născut la sat, nemernicia, de care dau dovadă mulți români, unde s-a nascut? Fiindcă ceea ce se petrece in aceste zile este o nemernicie fără seamăn, promovata fără niciun scrupul si la vedere, intr-un dispreț totala față de popor!

Chris Terhes: Cum se face ca oamenii care au primit avize favorabile de la SRI, sa ocupe functiile publice numite, au fost ulterior acuzati de fapte de coruptie facute INAINTE sa fi fost propusi in acele functii? Asta arata ca in Romania nu e democratie, ci o tara unde securistii de tip nou, prin controlarea ori influentarea procedurilor democratice, tin statul captiv intr-o camasa de forta.
Ninel PEIA: Sinuciderile bizare (vezi patronul HexiPharma) şi accidentele aproape imposibile (cazul jurnalistului Tinu) sunt tot mai des întâlnite. Sebastian Ghiţă a dispărut.
Melania Cincea: Ion Iliescu- inculpat în Dosarul Mineriadei, pentru infracţiuni contra umanității.