PULS VIRTUAL: 22 DEC. 2016Ovidiu Popescu: Ca la noi la nimeni!
Lia Lungu: Trebuie să ne curățăm urgent de vinile colective acumulate de-a lungul istoriei. De la Burebista trecând prin trădarea lui Decebal, a lui Mihai si Tudor (pentru a îi aminti doar pe ei!!!! ) Se necesita urgenta reparație moral-istorică. Altfel, vinile colective vor sufoca fiinta neamului.

Florin-Adrian Nitu: Tara asta e divizata in 2 mari categorii: propagandistii si non-propagandistii.
Justinian Cioroianu: Omenirea se indreapta, cu ochii inchisi, precum un somnambul, si cu pasi repezi spre prapastie si autodistrugere.
Aurelian Mihai: Suna bine? ”nu voi accepta absențe de la serviciu. Funcția de parlamentar e un serviciu public, sunteți în serviciul public” – ”nu o să fiu de acord să se înceapă iar un concurs de plecări, de excursii în tot felul de țări exotice, în schimb de experiență” – ”eu nu voi accepta vreo deplasare a unui coleg, cel puțin în primele șase luni” – ”vom mări perioada de lucru săptămânală a Parlamentului. Nu sunt de acord să se vină luni după-masă și să se plece marți după-prânz. Veți pleca joi după-amiază!” – ”în weekend veți avea într-adevăr activitate în teritoriu și fiecare va prezenta atât la grup, cât și în partid ce face măcar în ziua de vineri” – ”continuați să vorbiți cu oamenii!” – ”nu voi mai susține un act normativ sau legislativ prin care să se adopte beneficii sau alte avantaje speciale pentru cei aleși. Niciodată!” – ”o să ne gândim dacă această lege (privind indemnizațiile speciale ale parlamentarilor care ies la pensie – n.r.), din punct de vedere constituțional, mai poate fi modificată” – ”nu vă angajați în nicio vacanță! (…) Era foarte urât să începem Parlamentul cu o vacanță. Nu cred că suntem obosiți după campanie”.
David de Costa: Drac-neo, ti a albit mustata de atata minciuna.

Digi24: „Eu voi decide”, „Nu voi tolera”, „Nu voi accepta”, „Eu vreau”, formulări omniprezente în declarațiile lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Semne clare ale beției puterii care l-a cuprins pe șeful PSD.
Silvia Constantinescu: Ne intoarcem in punctul din care n-am scapat niciodata!
Munteanu Adrian: Noi, romanii, nu suntem in stare sa ne conducem, trebuie sa vina un strain ca sa dea cu biciul in noi, sa poata sa ne conduca (vezi Al.l Cuza)!
Bancu Hans Ionel: Acesti politicieni au avut ocazia sa faca pentru natiune si… nu au facut! Dar se plimba din post in post, doar ei sa fie la… "butoane".
Tiberiu Poparad: Si sa vrei sa faci politica, nu poti. E inchisa usa!
Preot Vasile Militaru: Treziti-va, frati romani, nu mai cădeți în capcana unor securiști!
Florescu Marilena: "Mulţi sunt destul de vicleni ca să surâdă împăratului, dar puţini sunt destul de înţelepţi ca să surâdă cerşetorului."
Zenovie Oprea: Se spune că orice durere, suferință, nevoie te face mai înțelept!
La poporul român, nu este valabil. Din păcate.
Victoria Stoiciu: Psd e doar teribil de pragmatic si oportunist si schimba discursurile ca pe ciorapi, in functie de interes si de mize. E pur si simplu fara nici o alta ideologie in afara de ideologia puterii.
Ciprian Florin: PSD-isti, sunteti toti o apa si un pamant, azi spuneti una, maine alta. Nici D-zeu nu ne mai scapa de voi!

Matache Corneliu: A nu face rabat de la credinta si de la normalitate inseamna extremism?? Credinta fara practica sau fara fapta este moarta. Nu poti spune: sunt credincios, dar sunt de acord ca societatea sa legifereze pacatul. Cat despre piatra aruncata, pilda trebuie dusa pana la capat: Nu aruncati cu piatra in pacatos, dar nici pacatosul sa nu mai pacatuiasca.

Simona Petrovici: Toti vor sa ne convinga de hotararea, determinarea, intransigenta lor de a promova valori morale care sunt obligatorii… numai pentru altii!!!
Mircea Ivanof: Dumnezeu L-a trimis pe Iisus ca să ne elibereze din lanțurile păcatului. Însă, chiar dacă Iisus are toate instrumentele eliberării tale, El nu poate face absolut nimic, împotriva dorinței tale: eliberează-te tu, mai întâi.
Crina Dobre: Anul acesta este primul în care nu-mi amintesc să fi avut Revoluție în '89. Mă uit de pe margine la scena politică. E o glumă proastă, nici macar nu seamănă cu o scenetă din Caragiale, mă distram un pic. E doar o glumă proastă, făcută unui popor de capete plecate, pentru care "şeful" e suprem, oricât de prost ar fi el!
Gilbert Dragos Dumitru: Sefii sunt romani! Totul in aceasta tara se face cu aceste slugi obediente care sunt romani pusi in posturile cheie, tocmai pentru obedienta de care au dat dovada.

Victor Radu: Increderea in Presedinte a disparut repede, deoarece sa vazut clar ca nu serveste ca presedinte la toti romanii, ci el are partidul lui, vrea guvernul lui, dar de popor…nici pomeneala. Ii place luxul, plimbarile pe banii bugetului si cat mai multe avantaje si pofte. Toate… din banii bugetului!
Ion Gilca: Curtea Constituțională a decis că vorbirea limbii ruse pe teritoriul Republicii Moldova este un act anticonstituțional. 
Cacovean Adrian: De azi inainte nu se mai ia spaga in Romania! Spaga va fi denumita… ciubuc!