PULS VIRTUAL 21 DEC. 2016Traian Ioan: Poporul Român nu mai poate fi condus prin simpla credință, prin minciună, hoție și crime, ca până acum.

Remus Constantin Raclău: "Partid" deriva de la "parte", adica "o anumita parte" a membrilor unei societati, de unde rezulta ca partidele despart societatea si o antagonizeaza, creeaza artificial si fortat "dusmani"; si dusmanul trebuie… combatut.
Hristescu Valter : Diavolul nu sta in loc - își baga coada prin minciuna, lacomie si vrajba.
Vincent Vasile Bors: Pregatiti-va, vor veni vremuri mult mai grele in Romania!
George Lixandru: De la al doilea război mondial încoace, românașul, statistic, nu a renunțat vreo clipă la opţiunea roşie. Care nu înseamnă neapărat comunism, decât frica românului de libertate, obsesia burţii pline („murim de foame!”- într-o ţară plină de obezi şi aflată pe locul 3 în Europa la aruncat mâncare), tânjala după alcool la discreţie ( „ieftineşte, Doamne, băutura”) şi înlocuirea chinuitoarei ocupaţii de a gândi cu băşcălia şi hlizeala („mai bine-un cântec vesel să cântăm”), simpatia pentru hoţii de comitet  „ciordeală să fie, dar să luăm şi noi!”, în ţara şperţului şi a şpriţului), dragostea arzătoare pentru pomeni şi recunoştinţa faţă de pomanageri, nevoia mistică de linişte ( „avem nevoie de linişte, oameni buni”), adică de anestezia a ceea ce se numeşte conştiinţă.
Mihai Seplecan: Statul este stapan de sclavi, prin legile care au trecut votate, prin fata noastra, de catre toti dementii, fascistii, tradatorii.
Marian Bolovan: Ce speranțe de libertate sa mai vedem? Interesele generale ale societății nu le mai reprezintă nici Dracul! Societatea civilă românească, poporul, nu mai există! Javrele politice se luptă la baioneta, pe putere, doar pentru a stabili cine fura banii publici! Poporul ăsta va dispărea prin TRADARE !!!

Alexandru Popescu: Oamenii vor mai multe, tot mai multe bogății materiale. Oare de ce?
Corina Băcanu: Trăim un paradox. Vor să ne conducă ori hoții criminali, ori diliii cu capul. Niciodată extremele nu au fost atât de evidente. Penal versus Ridicol. Hoție versus Absurd. Ticăloșie versus Prostie. Pentru prima dată mi-e scârbă.
Doru Georgescu: Un ales PNL spunea la, Realitatea, ca PNL-ul a avut un program foarte bun, dar nu l-a facut cunoscut (?!), ca PSD-ul a furat programul PNL (?!!), si ca programul PSD e foarte prost (?!!!).
Iulia Alexandra Turiac: Mă crede cineva când spun că în fiecare seară mă umflă plânsul pentru vremurile pe care le trăiesc?!

Pesamosca Mario: Paradoxul Romaniei este că din ’89 şi pană-n prezent am avut partide- creştine, care merg la curve; partide-salvare", care au inmormantat sistemul de sănătate şi invățamant; partide-dreptate care şi-au impărțit dreptatea preferențial; partide-conservatoare, care au conservat doar vechile metehne ante ’89; partide-unite", dar mai dezbinațe ca-n ’89. 

Cristian Diaconu Mie mi se par mai periculosi nebunii decat penalii. Daca, de exemplu, ajung la putere niste vegani, din astia ticniti, interzic vanzarea de carne. O sa o cumparam doar cu prescriptie medicala!

Andra Iordanescu: Politica in Romania atrage numai extreme proaste. Oamenii normali nu vor sa se implice, dar… se vaita!
Gilda Coman: Romanii nu sunt buni lideri!
Cristina Bică O societate care asteapta politicieni salvatori este deja pierduta.

Leonard Chesca: Dacă toate resursele s-ar canaliza către dezvoltarea tehnologică îndreptată spre ajutorul omului, am ajunge mult mai curând la lumea către care visăm - o lume a abundenței, păcii, o lume în care oamenii își găsesc și practică menirea, hobiurile lor, ceea ce au ei plăcere să facă. Munca ar fi doar un hoby, o plăcere, iar armonia ar face posibilă abundența pentru toți.
Gabriel Tora: Visez la o miscare de mase, nascuta din patimi si durere, din decenii de suferinta si jug; visez o miscare -zvacnet, miscare-urlet, miscare-gest... Un gest care sa mature toata pleava imbracata in costume scumpe si pantofi luciosi, visez si mor pe dinauntru pe zi ce trece. Dar nu voi renunta. Nici macar „dincolo”, daca exista asa ceva.
Cretu Constantin: Inteleptii sunt aceia care au mai multe vise decat ar putea distruge vreodata realitatea!