PULS VIRTUAL: 20 DEC 2016Mediafax.ro: 27 de ani de la Revoluţie. Peste 1.000 de morţi, niciun vinovat.

George G Buruiana: 27 de ani.....de atunci, de cand speranta si dorinta de libertate a unor bravi copii, avea sa se transforme intr-un cosmar trait si-n zilele de azi. Ei au murit pentru libertate, nu pentru a le fi vanduta si distrusa tara.
Vasile Tomoiaga: Toți cei care au murit după 22 sunt niște fraieri pe care cel mai mare criminal din Istoria României i–a scos din case, sa fie împușcați pe străzi. Și la exact 27 de ani,noi, drept recompensa i am votat pe urmașii acelui criminal. Și ne miram ca ni s au urinat toți în gura, vorba scriitorului.
Florin Suciu: O tara in care cumperi un politist cu cativa zeci de euro, un procuror cu cateva sute, un judecator cu cateva mii si un presedinte cu cateva sute de mii, iti arata cat de jos a ajuns statul de drept in Romania! Romania turcita a fost cladita ca si tara lui Ali Baba si cei 40 de hoti, multiplicata intr-un sistem piramidal care are o baza de cateva sute de mii de Ali baba-isti si ajunge la varf, unde fiecare Babist administreaza un judet. Un popor maret si unit a ajuns sa fie condus de doctrina: fiecare pentru el.
Justinian Cioroianu: Traim vremurile lui "SCAPA CINE POATE!"
Cristian Leanca: Noi, poporul, suntem de vina, fiindca nu citim si nu ne știm drepturile, fiindca nu suntem uniti.
Rares Bogdan: Cu totii am fost simpatizanti ai occidentului, intr-o forma sau alta, dar ne-a iesit pe nas! Vremurile au fost de asa natura sa nu ne mai placa ce avem, ca ce e mai bun... vine din afara. Dar… ne-am lamurit!
Marian Bolovan: Înainte aveam gaze și nu aveam capacități de depozitare, acum avem depozite goale și nu avem gaze !!! Înainte exportam gaze, acum luăm la suprapreț !
Georgeta Magheru: Si nu ma ingrijoreaza atat de tare viitorul meu "fizic", daca pot sa-i spun asa - o sa am ce manca si de-acum inainte, asa cum am avut si pana acum. Ceea ce ma ingrijoreaza este viitorul meu "mental". Simt ca nu voi mai putea face fata minciunilor, furtului, arogantei proaste, sfidarii bunului simt si minciunilor afisate nonsalant, discursurilor de prostire in fata si furtului ce va continua acum cu mai mare determinare.
EleNico Nicoleta: Când te doare, observă - viața încearcă sa te învețe ceva!
Liviu Armin Avram: „Existenţa vine să te scoată din ascunzătoare, indiferent unde ai fi,
purtând cea mai îngrozitoare mască, pentru a-ţi dezvălui starea în care eşti. De ce ţi-e teamă? Că vei sărăci? Că vei fi părăsit? Că te vei îmbolnăvi, că îţi vei pierde casa sau slujba? Aceasta este masca pe care o poartă existenţa, ca să te înspăimânte. Orice lucru de care omul se teme se materializează în evenimentele peste care dă el pe stradă. Ca şi examenele pierdute, el trebuie să le înfrunte mai devreme sau mai târziu.”
Daniel Roxin: Tara celor care si-au furat singuri caciula are nevoie de o revolutie. De una a constiintei, printr-o trezire a sufletului colectiv.
Cumpovestim: Ne temem că doar muncind pământul vom muri de foame, ne temem că dacă nu facem parte din sistem vom muri de boli, ne e teamă că dacă vom ajunge bătrâni vom deveni neputincioşi şi incapabili să ne întreţinem, ne e teamă că vor veni ţări vecine să ne ia robi şi câte şi mai câte temeri. În consecinţă, chiar dacă nu ne temem ca odinioară de bici, ne temem şi acum tot aşa de tare, sau mai tare. Cred că de fapt, suntem educaţi să fim dependenţi de sisteme. Credem pe oamenii care spun că avem nevoie de ei şi sistemele lor pentru a vieţui. Întrebarea care se ridică este: Şi care este preţul?

Mihai Radu: Se alimentează continuu ideea că România cheltuiește imens cu protecția socială și cu aparatul administrativ. Acestea sunt două popoare de leneși înfometați care mușcă zilnic din viitorul României. Noroc cu onestul contribuabil de la privat care le dă carne din carnea sa, sânge din sângele său. PNL și-a făcut campanie pe minciuna asta.
Daniel Fenechiu: Poporul nu greseste niciodata. Am gresit noi, cei care nu am reusit sa constientizam romanii ca bunastarea nu creste in pomii din livada cooperativei PSD-ALDE si sa-i convingem ca bunastarea se obtine greu, prin munca, antreprenoriat, curaj, consecventa, respectarea regulilor.
Dragos Patraru: De azi care propagandiștii își iau mâna de pe români. Ei se vor retrage acum în lumea lor, vor scrie, vor citi și îi vor lăsa pe oameni, timp de patru ani, să se zbată în sărăcie, pentru că își merită soarta. Pentru că sunt proști și bătrâni și țărani și săraci. Pentru că n-au votat cum au vrut ei.
Să nu credeți că ați scăpat. Acești băieți vor reveni fix cu câteva luni înainte de următoarea campanie, cu o atitudine gen: ați văzut ce-ați pățit dacă n-ați ascultat de mine? Pff, și câte prostii ați făcut în țară cât am lipsit! Acum, haideți să vă spun ce-avem de făcut ca să ne fie bine imediat după alegeri. M-am gândit în toți anii ăștia, am studiat și trebuie să votăm cu X-ulescu. Acum ori niciodată!
Nita Nick: Am o intrebare: pot circula cu aerul din cauciucurile pe care le am sau imi trebuie aer de iarna?