puls virtual: 19 dec.2016Tiberiu Ștefan: Nimeni nu cunoaste fondul problemelor si nevoilor noastre mai bine decat oamenii de rand. 

Paul Gabor: Avem noroc că imbecilii nu sunt, fizic, lângă noi, că nu pun mâna pe pietre sau pe rangă, avem șansa de partea noastră, cei care ne flagelăm cu ideea că ne mai place rațiunea din lucruri, că posesorii acestui gen de mesaj nu pot elimina dintr-o semnătură pe cei cu păreri diferite. Te întrebi de ce dobitocii ăștia încă mai respiră, încă mai pot să crape alcool în ei până adorm cu capul pe masă, de ce se reproduc, cum au trecut prin școală, cum s-au căsătorit, cine și de ce îi suportă în pat, te întrebi cum de nu se frig cu borșul pe care îl leorpăie cu zgomot din lingură, cum de nu le rămâne mititelul de-a curmezișul în gât și cum de mai pot ține ștampila de vot în mână. Mi-e rău fizic din cauza otrepelor, căcații ăștia cu creierul cât gămălia ar trebui duși pe o insulă și condamnați să învețe abecedarul, abia după aceea le-aș permite să se amestece cu oamenii, să se așeze la coadă la covrigi sau să măture, măcar, un teatru. Vita necivilizată, râma pătrunsă de revoluție și de spirit, carcaletele care se imunizează cu țuică ieftină și comunistul împuțit care încă nu a dispărut dintre noi - sunt buldozerele care rad orice fărâmă de bun-simț. Da, sunt în jurul nostru. Priviți cu mai multă atenție, chiar și printre rude. Mi-ar plăcea să se spună peste câteva milioane de ani că ”Gabor a făcut parte din ultima generație a unei rase tâmpite, distrusă, în sfârșit, de bomba atomică.”

Alice Menzel: Iti trebuie un anumit nivel sa stii sa respecti opinia celuilalt si sa-i strangi mana, in ciuda divergentei. La o masa, intr-un grup inchegat cumva, prostii nu ar avea acces, pentru ca sunt dintr-o lume diferita. Una fara cratime, virgule sau valori. 

Yvonne Hritcu: Cei saraci voteaza la „stânga”, pentru ca „dreapta” spune ca ei pot sa moara.

Ioana Girbovan: In Europa, intelectualii, tinerii, majoritatea sunt de stanga. Cei de dreapta sunt si putin cu tiglele plecate de pe casa... 

Adrian Albu: Pe când o să renunțe și presa și politicienii noștri la această mizerie comunistă numită „Corectitudine Politică”?

Radu M Oleniuc: Acum unii pedepsesc simplul delict de opinie si vor sa le dam puterea pe maini.

Dan Nicolescu:  Cat o sa existe bani, chiar si virtuali, toti aia pe care-i punem in guvern si parlament or sa ne fure, de n-o sa mai aiba unde baga. Solutia ar fi sa se voteze legi necrutatoare pentru hoti. Cam ca in China.

Dican Elena: Tara asta a fost acaparata de niste structuri! Asta ar trebui sa ne doara, nu modul in care voteaza fiecare!

Claudia Stoica: Suntem cu totii stapani pe tot ce este. Tot ce exista ne apartine la toti, pana Iisus se intoarce ca Regele Regilor. Dar tata avea o vorba: de murit tot murim, ce mancam si ce bem, atat, e al nostru.

Liliana Lacatusu: Planeta va deveni un loc oribil, plin de xenofobi si idioti nationalisti.

Petrica Carausu: Prostia se propaga mult mai usor (si cu medii favorabile) eclipsand orice farama de bun simt pe unde mai exista.

Liviu Suciu: Prostii sunt suflete distruse, oameni incapabili sa discearna! din pacate, totul este deja osificat, la nivelul la care se vede cu usurinta, in fiecare dintre ei. Unii vor purta in ei ura celor care isi reneaga prezentul si se refugiaza in trecut, in viitor sau intr-un prezent paralel. Si, ori de cate ori revin de acolo, aduc acest urias bagaj de ura. Pentru asemenea oameni nu-i bine nicicum. singurul rau real pe care ni-l pot face este sa ne faca sa ne indoim de noi insine! Sistemul ii indeparteaza permanent, iar asta este adevaratul motiv pentru care fug de realitate. Deja stiu ca nimeni nu-i doreste. Uneori mi-e mila de ei, sunt oameni care ar fi putut sa evolueze altfel, dar in jurul lor a plouat cu exemple proaste.

Catalin Niculescu-Hila: Am incasat umilinta, batjocura, saracire agresiva si, ce este mai trist, pierderea demnitatii umane!

Dan Dadae: Nu mai am o rînduială, nici în faptă, nici în vorbă,
Nici nu ştiu dacă ce văd, e real, sau... mi se pare,
Iar din gloata mea de gînduri (zarzavat de pus la ciorbă)
Nu e unul să merite, un minut de ascultare.

Focsa Mihai Stefan: In cel mai mare muzeu al lumii EL MAI MARE MUZEU AL, in aer liber, din Italia, nu veti vedea niciodata daci in posturi de sclavi, ci numai imbracati simplu, cu pletele in vant privind semet in zare, iar mainile si picioarele nu le sunt inlantuite, ci sunt libere. Acestia sunt stramosii mei!

Marcel Diaconu: Chiar si cursul valutar agreat de Banca Nationala este suspect. In definitiv, Romania avea de toate, de ce au urcat asa brusc cursul, in avantajul cui ?? La fel si cu benzina. Detii tu tara, rafinarii proprii, sonde de gaze si petrol, paduri, hidrocentrale, termocentrale, industrie etc.. si tu le vinzi ca boul si, apoi, devii clientul mereu jigarit al austriecilor si tuturor veneticilor ce au pus stapanire samavolnic inhaitati cu clasa politica, careea ii da tainul?

Mihai Marinescu: Toti cei care ne-au condus din '89 încoace sunt vinovati. La ei este averea Sfintei Țări a Românilor. Despuiați-i de toate averile, pe ei, pe copiii lor, pe copiii copiilor lor șiiii amanteleee!

Dumitru Badragan: "Poziţiile capitalului străin tot cresc, cele ale capitalului românesc tot scad. Și, mai ales, PIB-ul creşte, iar ceea ce revine muncii pur şi simplu se prăbuşeşte! În urmă cu 10 ani, partea din PIB ce revenea muncii era de vreo 43%, acum este de numai 31%. O cotă care nu este întâlnită decât în ţările cu statut colonial, cvasi recunoscut oficial. Cum dracu’ o asemenea prăbuşire tocmai când PIB-ul creşte sau, cum se spune, când există creştere economică? Simplu: capitalul străin obţine creşterea economică şi o obţine pentru el. Și nu pentru altcineva. N-o împarte cu nimeni, îi externalizează roadele în ţările de origine sau în alte locuri care îi sunt de interes. În afară de ceva, ceva din roade care se duce la salariaţii proprii, restul, adică supergrosul, este externalizat. "

Marian Bolovan: Eu și cu Țepeș și cu Eminescu putem să-i zdrobim. Te bagi și tu?

Simona Tivadar: In credința populară există convingerea că oamenii pot înțelege limba animalelor în ziua de Ajun, ziua in care boii vorbesc între ei. Măcar atunci nu vă uitați la televizor!

Crina Dobre: Mingea e în teren la PNL şi la Preşedinte. Dacă nu ştiu fotbal, ne-am nenorocit!

Victor Radu: Romania are nevoie de capital romanesc, multifunctionalele nu aduc beneficiu la buget decat o mica parte, restul se stie. Daca s-ar crea si locuri de munca sau alte programe ptr. a determina romanii sa se intoarca la patria mama. Daca nu se va mai vinde patrimoniul tarii, s-ar deschide minele de carbuni, industria ar fi pusa in functiune, nu s-ar mai vinde pamantul, s-ar recupera actiunile la Petrol, gaze, apa, s-ar pune in functiune sondele,s-ar vinde la export si in tara produsele romanesti, silvicultura sa fie ce a fost odata, daca ar exploata Romania aurul din mine, atunci putem spune ca Romania incepe sa renasca iar romanului i s-ar schimba conditiile de viata.

Maria Furdui: Omului ii trebuie un vis, sa suporte realitatea.