Puls virtual 18 dec. 2016Adrian Ioan Ferent: Romania are cei mai multi Securisti din lume, cei mai multi Generali. Romania are cei mai multi Hoti din Europa. In tara asta de prosti si hoti, eu nu am avut niciodata bani pentru o masina, nu am primit o casa, nici macar un loc de veci in cimitir…
Andrei Moisa: Unora chiar le place sa traiasca precum Pacala.

Gabriel Baicu: De acum incolo va fi vinduta si ultima gaura de soarece.  Nu mai zic de sobolan, ca aia-i mare!
Ion Corbu: Democraţie originală! Doar ce s-a votat şi unii dintre cei care au pierdut dau lecţii de ce trebuie făcut, de ce nu trebuia votaţi câştigătorii, care ar fi programele pe care alegătorii ar trebui să le voteze şi, în general, se comportă ca şi cum ar fi câştigat! Unii definesc paranoia ca fiind dezvoltări logice bazate pe premise false! Iar în România paranoia politică este în trend! Nu mai vorbesc de corifeii democraţiei care vor să întoarcă rezultatul votului!
Petru Matei: Eu as incalta si acuma opinci din piele de PSD-dist, dar… nu se fac!

Costi Bear: Romanul indura, si indura, si indura! Da’, frate, pana la urma iti ajunge cutitu' la osm si… atunci… Generatiile 60-70-80 se sting incet-incet, iar noi nu mai suntem indoctrinati cu frica si sa tacem, sa tacem, sa tacem. Nu mai gandim la fel ca ei. Sa mai treaca ceva ani si… schimbarea va fi intr-un final. ''Orice are un inceput si un sfarsit''.

Maria Cranguta Marineanu: Am sa lupt pentru ca viitorul nepotilor mei sa nu mai poata sa-l distruga nimeni cu voturi de kk.
Alexandru Bria Bogdan: Vă rog nu mai spuneți că ne-am vândut țara. Noi nu am încasat nimic!
De Vorbă cu Tine: Omenirea a obosit de sex. Ajunge atâta carne goală!

Ovidiu Bajan: „când mă exprim -aiurez ludic nu exprim nimic logic coerent- o fac doar pentru a sfida şi provoca pe cei care şi-au ales deja Adevărurile şubrede în care se lăfăie crezându-se la adăpost de propriile evadări de spaimele nopții răzbunarea stupidă şi perversă a zeilor sau atingerea inevitabilă a Morții.
- Moartea e adevărata mamă în pântecul căreia bucuros mă voi reîntoarce.
- e o nebunie să crezi că un adevăr poate fi mai adevărat sau mai mare decât altul sau un mod de viață mai îndreptățit decât însăşi Viața.”