PULS VIRTUAL: 31 DEC. 2016Arthur Neamul Leanca: Sunt ei, Elita, si Noi.
Ileana Suket: Credeti ca elita mondiala criminala va va lasa cu aurul si resursele? Aveti in 27 de ani pierderi cat dupa doua razboaie mondiale. Nu degeaba sunteti exterminati prin saracie, austeritate. Sunteti in plin razboi si nici macar nu realizati! Luptati democratic: informatia corecta, unire, participare. Gasite problemele, cautate solutiile si trimisi oameni in institutii dintre cetatenii care sa nu se abata de la programul decis. Acestia sa nu aiba imunitate, nici privilegii, ci o datorie fata de cetatenii romani. In Romania-terminata nu se intampla nimic, doar va preamariti tiranii. Vad in Italia cum M5S face asta, romanii de ce nu ar putea?
Bogdan Cojocaru: Finlanda va fi prima ţară din lume care va testa venitul universal de bază pentru şomeri. Un grup de 2.000 de persoane fără loc de muncă din Finlanda va primi de la stat în fiecare lună un venit de bază necondiţionat, scrie Deutsche Welle.
Daniel Bush: Cate slugi, atatia dusmani hranesti.
Nicolae Condrut: Acum sa stam stramb si sa judecam drept. Dreapta e mai putin cu lumea si mai mult cu stapanii. Ori, pe lumea asta, sunt sensibil mai putin numeric stapanii decat restul. Dar, la vot, voteaza toti. Ce sperante avea dreapta!?
Crina Dobre: Coloana vertebrala dreapta nu a fost indoita de nimeni, niciodata! Ori a castigat, ori a pierit de sabie, dar nu s-a indoit, ci a riscat cu demnitate. Totul sau nimic, nu firimituri! Si nicidecum renuntare la sine! Niciodata!
Sergiu Hancu: Un gand pios pentru cel care, impreuna cu poporul roman, in numai un sfert de secol, a scos Romania din feudalism si a adus-o in secolul 20. Mai mult, a adus-o pe locul 5 mondial, din punct de vedere al dezvoltarii tehnologice.
Bura Emilia: In România nu există economia dăruirii, un sistem economic alternativ şi paralel cu capitalismul.
Jianu AdrianVai de populatia asta fara minte!
Coca Lihancianu: Santem de nimic, numai gura e de noi.
Florescu Marilena: Romanul s-a invatat sa fie piata de consum, in loc sa faca el ceva.
Damian Marian: Se mobilizeaza si astrele, cind vad atita nedreptate!
Mihai Nastase: Nu exista libertate sau egalitate intr-o societate care prospera prin exploatarea omului de catre om. Acesta este motorul capitalismului! Nu intrevad nimic promitator la orizont. Inertia si apatia maselor va fi sanctionata si latul se va strange incet, dar sigur.
Andi Radiu: Daca ai bani, putere și femei... ce-ți mai trebuie?
Malin Bot: Incalecarea Justitiei e principalul scop al lui Dragnea, restul reprezintă doar perdele de fum.
AlternativeNews.ro: Traian Băsescu mai vine cu o propunere dură: sute de mii de bugetari ar trebui daţi afară.
Liliana Giosan: Acum e spectacol de prostie. Zilnic....
Ioan-lucian Larion: Parintele Arsenie spunea, de aceste vremuri, ca vom scapa cu post si rugaciune. Majoritatea averilor sunt scoase, dar macar ce e in Romania sa ramana aici. Se vrea distrugerea crestinismului. Te va intreba pe strada: te lepezi de Hristosul tau? Daca nu, vei fi declarat rebel si decapitat in public. SUA a cumparat 38 000 de ghilotine.
Gabriel Tora: Sincer, io cred ca, daca exista, Dumnezo ii beat. Beat muci.
Dumitru Borcea: Pana la urma... de care parte esti tu... mai…?
Dana Trancota: Suntem pe cont propriu: care stie sa inoate bine, care nu, pa!
Ionuț Țene:  Există viață prosperă în afara UE!
Doinita Bica: Întotdeauna fericirea a înflorit din, pe sau alături de suferință...
Crina Dobre: Când eşti ALESUL, eşti neînfricat şi-ți duci poporul la mal! Poporul e prost, de regulă, dar tu esti ALESUL şi-i salvezi laolaltă pe proşti şi deştepți! Va veni şi ALESUL, odată şi odată!
Ovidiu Bajan: ce puritate poate-avea necazul,/ când visurile tocmai au murit?
Naivul: Am irosit mult timp cântând surzilor, punând întrebări muților, desenând curcubee pentru orbi, oferind explicații logice nebunilor, iubind oameni cărora nu le pasă și urând oameni care mă iubesc. Totuși, cântecul meu a fost auzit de urechi care l-au înțeles, deși nu le era adresat, întrebările au găsit răspuns în experiența celor pe care nu i-am cunoscut, curcubeele au născut mii de zâmbete pe alte chipuri.
Katherine Mansfield: Adevărul pur şi simplu nu poate da greş. Cum poţi ezita? Riscă! Riscă totul! Nu te mai preocupa de părerile celorlalţi, de toate acele voci. Fă cel mai greu lucru din lume pentru tine! Acţionează pentru tine însuţi! Înfruntă adevărul!
Angel Christian Drakula: In seara asta fac sex! Sa nu va speriati de cutremur!